Vahşice infaz edildi

Çerkezköy'de yaşayan ve 2 gün önce Çatalca'ya gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Kıvanç K. (29) Silivri'de araç içerisinde yanmış halde bulundu.

Çerkezköy 3.07.2018 21:14:00 0
Vahşice infaz edildi

İddiaya göre daha önce İstanbul’da yaşayan ve işyerinin kundaklanmasının ardından doğan husumet nedeniyle Çerkezköy’e taşınan Kıvanç K., geçtiğimiz ay Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda hasımları tarafından silahla vurularak yaralanmıştı. Çerkezköy’deki evinden 2 gün önce Çatalca’ya gitmek üzere aracıyla birlikte ayrılan 29 yaşındaki Kıvanç K., Silivri’de aracı ile birlikte yanmış halde bulundu. Cumhuriyet Savcılığı ve polis ekipleri tarafından olay yerinde ve araçta yapılan incelemenin ardından Kıvanç K.’nin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılık olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

YAYIN YASAĞI GETİRİLMİŞTİ

 

Çerkezköy’de 8 Haziran’da Kıvanç K.’nin yaralandığı silahlı saldırı olayıyla ilgili haberin gazetelerin internet sayfalarında yayınlanmasının ardından saat 21:30’da soruşturma savcısının talebi doğrultusunda Sulh Ceza Hakimliği’nce yayın yasağı getirilmişti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10