Kırklarelispor'dan kombine çağrısı 

TFF 2.Lig ekiplerinden Kırklarelispor'da Başkan Volkan Can sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda taraftarlara seslendi. 

5.07.2018 12:27:00 0
Kırklarelispor

Kombinelerin 1 Ağustos itibariyle satışa sunulacağını kaydeden Kırklarelispor Başkanı Volkan Can “

50’nci yılında Kırklarelispor Kulübü’nden şampiyonluk ya da play-off beklentisi içerisinde olan taraftarlarımıza, 1 Ağustos itibariyle kombinelerimizin satışa sunulduğunu ilan ediyoruz. 50’nci kuruluş yılımız nedeniyle, kulübümüz üzerindeki beklentilerin yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz. İstanbul takımlarının bir maçı için 500 TL harcamayı göze alan taraftarlarımızdan, göstermiş oldukları özverinin yarısından daha azını Kırklarelispor için de göstermesini talep ediyoruz. Kırklarelispor için 1 TL’sini harcamayan, ancak açtıkları sahte hesaplar üzerinden kulübümüzü yıpratmak amacıyla ahkam kesenler için harcayacak enerjimiz yoktur. 50’nci yılımızda bütün Kırklareli halkını, Kırklarelispor’un etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz. Hiçbir sabit geliri ve gelir kaynağı olmadığı halde yıllardır 2’nci ligde mücadele eden Kırklarelispor sadece yönetim kurulu üyelerinin değil, bütün Kırklareli halkının sorumluluğudur. Bu bilinçle hareket ederek 50’nci yılında Kırklarelispor’un PTT 1’nci Lig’e çıkması için yanıp tutuşan taraftarlarımızın 200 TL olarak belirlenen kombinelerimize yoğun bir talep göstereceğini düşünüyoruz. 2017-2018 Futbol Sezonunda 135 adet kombine satmış olmamız, yaşadığımız durumu en net biçimde gözler önüne sermektedir” dedi. 

 

“20 TL OLACAK”

 

Takımın 50’inci yılında iç sahada oynayacağı karşılaşmaların bilet fiyatlarının ise 20 TL olacağını kaydeden Can “ 3 bin 750 adet koltuğu bulunan Kırklareli Atatürk Stadyumu, 50’nci yılında 2’nci Lig’de mücadele eden Kırklarelispor’un oynadığı her iç saha maçında dolup taşmalıdır. Eğer 50’nci kuruluş yılında mücadele eden ve Kırk Şehitler Abidesi’nin temsilcisi olan Kırklarelispor’u desteklemek için tribünlerimiz kombine ve bilet sahibi taraftarlarımızla dolup taşmayacaksa; Kırklarelispor’un 1’inci lig için hayaller kurmasının gerçekçi olmayacağını düşünmekteyiz. Kırklarelispor’a gönül veren taraftarlarımız, bir ay içerisinde Kırklarelispor için 40 TL harcama yapmayı çok görüyorsa ortada çokta fazla konuşulacak bir şey yok demektir. 1 Ağustos itibariyle 200 TL üzerinden kombine satışlarımızın başlayacağını ilan ediyor, ilk iç saha maçımızın ardından satılan kombine ve bilet sayısını da kamuoyuna duyuracağımızı belirtiyoruz” dedi. 

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10