İlçeye estetik görünüm kazandırıyoruz

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ekipleri  işbirliği ile mevsimlik peyzaj ve çiçeklendirme çalışmaları devam ediyor. Kapaklı Belediye BaşkanÄ

Kapaklı 5.07.2018 18:37:00 0
İlçeye estetik görünüm kazandırıyoruz

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında ilçe genelinde orta refüjlere, kavşaklara ve yol kenarlarına çiçek ve gül dikimi yapılıyor.

 

 

ÇİÇEKLENDİRME ÇALIŞMLARI DEVAM EDİYOR

 

 

Refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehrin geneline estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla çalışmaların devam ettiğini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Çeşit çeşit bitkinin kullanıldığı, şekiller ve geometrik figürler ile dikimi yapılan rengarenk çiçekler, ilçemize ayrı bir güzellik katıyor. Orta refüj ve kavşaklarımız ilçemizin vitrinleri ve görünen yüzleridir. Vatandaşlarımızda gerekli hassasiyeti göstermeliler. Ekiplerimiz, ilçemizin birçok noktasında yaz mevsiminin çiçeklerle renklenmesi için çiçek ve bitkilendirme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aynı zaman çiçek dikimini gerçekleştiren ekiplerimiz estetik olarak gözlerine hitap eden, çiçekleri şekillendirerek görsel bir sunum sunmaktadır. Çiçeklendirme çalışmalarımızla ilçemize yeni bir çehre kazandırıyoruz. Kapaklımızda kent estetiği oluşturuyoruz” dedi.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10