Basın mensuplarıyla çalışmaları inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, basın mensupları ile birlikte belediye tarafından yapılan çalışmaları inceledi. İlk olarak Altınova Mahallesi'nde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından

Süleymanpaşa 6.07.2018 12:38:00 0
Basın mensuplarıyla çalışmaları inceledi

Ardından Çocuk Akademisinin yanında yer alan ve başvuruların alınmaya başladığı Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi’ni ziyaret eden Eşkinat ve basın mensupları Alzheimer hastalığı yaşayan kişilerin hastalığını ileriki evrelere atlamasını yavaşlatmak için yapılacaklar konusunda bilgi verildi.

 

YAZ KURSLARI DA İNCELENDİ

 

İncelemeler kapsamında  Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yenilenen muhtarlık binaları, Altınova sahilinde yapılan çalışmalar, 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde yaklaşık 2 bin öğrencinin faydalandığı yaz kursları, atölyeler ve yol yapım çalışmaları Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde devam eden 5. Plastik Sanatlar Çalıştayı gezildi. 

 

7 ÜLKEDEN RESSAM KATILDI

 

Çalıştay hakkında bilgi vererek basın mensupları ile 7 ülkeden Süleymanpaşa Belediyesi adına resim yapmak üzere gelen ressamları tanıştıran Başkan Eşkinat tura katılan basın mensuplarına teşekkür ederken; “Bugün Süleymanpaşa Belediyemizce son dönemde gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalarımızın bir kısmını paylaştık. Kağıt üstünde anlatmaktansa yerinde göstererek daha yararlı bir bilgi akışı sağladığımızı düşünüyorum. Katılan tüm basın emekçisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10