Anneleri kurtuldu; iki kardeş birlikte can verdi

Çorlu ile Muratlı arasındaki Sarılar Mahallesi mevkiinde meydana gelen ve 24 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasında ailesi Çerkezköy'de yaşayan Özgenur Dikmen ve Gülce Dikmen kardeşlerde hayatı

Çerkezköy 9.07.2018 09:12:00 0
Anneleri kurtuldu; iki kardeş birlikte can verdi

ANNEANNESİNİN YANINA GİTMİŞLER

Hafta sonu tatili için Uzunköprü’de yaşayan anneannesini annesi Funda Dikmen  ile birlikte ziyarete giden Özgenur Dikmen ve Gülce Dikmen kardeşler Pazar günü dönüş için saat 15.40 Uzunköprü'den İstanbul'a yolcu taşıyan trene bindi. Dün 17.10’da Çorlu Muratlı arasında 162’inci kilometrede yoldan çıkan tren içinde bulunan iki kardeşten bir daha haber alınamadı.

BİRÇOK VATANDAŞ ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Facianın ardından sosyal medyadan bir çok vatandaş Özgenur Dikmen ve Gülce Dikmen kardeşlerin bulunması için 'Tren kazasında haber alamadığımız iki kız kardeş Özge Nur Dikmen ve Gülce Dikmen. En ufak bir haber duyarsanız lütfen ulaşın. Şu anda Çorlu Muratlı Tekirdağ ve Çerkezköy'deki özel ve devlet hastanelerinde değiller. İsimleri yok hala listelerde.' Çağırısında bulundu.

ACI HABER SABAH SAATLERİNDE GELDİ

İki kardeş için acı haber ise sabah saatlerinde geldi. Çerkezköy’de oturan 19 yaşındaki Özgenur Dikmen ve 75.Yıl Ortaokulunda okuyan kardeşi 13 yaşındaki Gülce Dikmen hayatını kaybettiği, annesi Funda Dikmen ise yaralandığı öğrenildi. Dikmen ailesi acı haberle yıkılırken, cenazeyi almak için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gitti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10