Trakya'daki yas Türkiye'yi ağlattı

Türkiye, önceki akşam Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi'nde yolcu treninin 5 vagonunun raydan çıkması sonucu meydana gelen facia ile sarsıldı. Üzücü olayda 24 kişi hayatını

9.07.2018 13:21:00 0
Trakya

Kazada hayatını kaybeden 47 yaşındaki Özcan Cesur'un cenazesi, memleketi Muratlı’da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İnanlı Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Edirne Uzunköprü'den iki teyzesi ve yeğenleri ile birlikte akraba ziyaretinden dönerken, tren kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki lise öğrencisi Bihter Bilgin de Çorlu’da son yolculuğuna uğurlandı. İlk kez trene binen Bilgin'in annesi ve babası kızlarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Kazada hayatını kaybeden 64 yaşındaki Zübeyde Seven Kırklareli Pehlivanköy Merkez camiinde son yolculuğuna uğurlanırken, 5 yaşındaki Ömer Alperen Can, Edirne Paşayenice Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personellerinden Melih Kurtuluş’un tren kazasında hayatını kaybeden eşi Derya Kurtuluş ve 5 aylık bebeği Beren Kurtuluş ile Derya Kurtuluş’un ablası Emel Güvenç Duman’ın cenazeleri ikindi namazına müteakiben Çorlu Garaj Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Vakıflar Mahallesi’nde sonsuzluğa uğurlandı. 

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDILAR 

Tren kazasında yaşamını yitiren 24 kişiden biri olan 18 yaşındaki Serhat Şahin ise dün ikindi namazına müteakip İstanbul Küçükçekmece Medine Camii'nde, Ayşe Başaran ve Ergün Kerpiç de Uzunköprü'de ikindi namazına müteakip Mescit Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Melek Tuna Uzunköprü Demirtaş Mahallesi Camii’nde, İrfan Kurt Uzunköprü Hamidiye Köyü’nde, Ersen Gül Uzunköprü Kiremitçi Salih Köyü Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanırken, Bahar Koçman ve kuzeni Yağmur Laçin’in cenazeleri de Muratlı Devlet Hastanesinden alınarak  ilk olarak Muratlı Cemevine ardından Muradiye Camisi’ne getirildi. İki cenaze ikindi vakti kılınan namaz sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi. 

 

KARI-KOCA BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Gani Kartal ve eşi Rubize Kartal bugün öğle namazına müteakip İstanbul Sultan Murat Merkez Camii’nde, Mavinur Tiflizden Uzunköprü mescit camii, Hakan Sel ve oğlu Oğuz Arda Sel ise Uzunköprü Fevzi Çakmak mahallesi camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 

 

DİKMEN KARDEŞLER BUGÜN DEFNEDİLECEK

Uzunköprü’deki annesini ziyaret ettikten sonra Çerkezköy’deki evlerine dönen anne Funda Dikmen kızları Özge Nur ve Gülce Dikmen ile kuzenleri Sena Köse devrilen trende hayatlarını kaybetmiş, anne Funda Dikmen ise yaralanmıştı. İstanbul Marmara Üniversitesi öğrencisi olduğu belirtilen Özgenur ile Çerkezköy 75'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Gülce Dikmen ve kuzenleri Sena Köse’nin cenazesi bugün Uzunköprü Atatürk Mahallesi camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla son yolcuğuna uğurlanacak. 

ERBİL KIRKLARELİ PEHLİVANKÖY’DE DEFNEDİLDİ 

Çerkezköy’de yaşayan TCDD 1.Bölge Müdürlüğü Çerkezköy Koruma Güvenlik görevlisi Seyfi Erbil’de Kırklareli Pehlivanköy’de öğle namazına müteakip son yolculuğuna defnedildi. Çerkezköy Haber Gazetesi olarak meydana gelen tren kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara ise acil şifalar dileriz. 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10