Kilit Parke Çalışmaları Sürüyor

Marmaraerereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen kilitli parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında alt yapısı tamamlanan sokaklara kilitli park taşı d

Marmara Ereğlisi 9.07.2018 17:56:00 0
Kilit Parke Çalışmaları Sürüyor

 

 

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Sultanköy Mahallesi’nde Sağlık Caddesi’nde ve bölgedeki altyapısı tamamlanan sokaklara kilitli parke taşı döşeniyor. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Uyan  “Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde, altyapısı tamamlanan bölgelerde yol zemin hazırlama, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları Sultanköy Mahallemizde devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında Sultanköy Mahallesi’nde Sağlık Caddesi ve bölgedeki altyapısı tamamlanan sokaklara kilitli parke taşı döşeme işlemleri hızla tamamlanıyor. “dedi.  

KİLİT PARKE DÖŞEMELERİ İLÇENİN BİRÇOK MAHALLE VE SOKAĞINDA SÜRDÜRÜLÜYOR

Yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını ve tam anlamıyla bitmesinden sonra şehrin modern bir görünüme kavuşacağını kaydeden Başkan Uyan; “Vatandaşlarımızın modern bir ilçede yaşamaları için ellimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. İlçemizde altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda gerek sıcak asfalt, sathi kaplama gerekse kilitli taş döşeme çalışmaları yapıyoruz. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için kilit parke döşemeleri ilçenin birçok mahalle ve sokağında sürdürülüyor’’ açıklamasında bulundu.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10