At kavgasında av tüfeğiyle vuruldular

Malkara'da yaşayan Ayten ve Kamil K. çifti, evlerinin önüne at bağladıkları için tartıştıkları komşuları C.V. ile H.M. tarafından av tüfeğiyle vurularak yaralandı. Yaralı çift hastaneye ka

Malkara 11.07.2018 18:44:00 0
At kavgasında av tüfeğiyle vuruldular

ATEŞ AÇTI

Olay, Malkara'nın Hacıevrat Mahallesi Erenler semtinde dün öğleden sonra meydana geldi. İddiaya göre, Ayten ve Kamil K. çiftinin evinin önüne komşuları C.V. ile H.M., atını bağladı. Bunun üzerine Ayten ve Kamil K., "Kapımızın önüne atınızı bağlamayın, pislik yapıyor" diye uyarıda bulundu. Ardından iki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında evlerine giden C.V. ile H.M., av tüfekleriyle dönüp çiftin üzerine ateş açarak kaçtı. 

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

Vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralanan Ayten K. ile Kamil K., diğer komşularının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaçan C.V. ile H.M.'yi olayda kullandıkları iki av tüfeğiyle yakalayarak, gözaltına aldı. 

AT BAĞLAMA YÜZÜNDEN BÖYLE KAVGA MI OLUR?

At bağlama nedeniyle ablasının ve eniştesinin av tüfeğiyle vurulduğunu söyleyen 40 yaşındaki Nurten K., "Kardeşim kapı komşusunu atını kapıya bağlamaması için uyardı. 'Komşum buraya bu atı bağlama, kapımın önüne pislik yapıyor' deyince, kardeşimin evine girip kardeşimi ve eşini tüfekle vurdular. Kardeşimi ve eşini vurup, kan içinde bırakıp, daha sonra evden kaçtılar. Sonra diğer komşular ambulansları çağırdı. Kardeşimle eşini ambulansla hastaneye getirdik. At bağlama yüzünden böyle kavga mı olur?" dedi.

 

 

Haber: Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10