Mandalı: Parkları kameralarla donatacağız

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde çocuk parklarını ve spor alanlarını yeniliyor. Çocuklara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını kayded

Kapaklı 16.07.2018 16:31:00 0
Mandalı: Parkları kameralarla donatacağız

Kapaklı Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçe merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

 

“ÇOCUKLARIMIZA HİZMET ETMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçemiz genelinde ki parkların yenilenerek çocuklar için daha sağlıklı ve estetik görünüme kavuşturulduğunu söyleyerek, “Ailelerimizin buluştuğu, çocuklarımızın oyunlar oynayıp keyifle vakit geçirdiği parklarımızı, çocuklarımızın fiziksel gelişimine uygun, sağlıklı ve güvenli oyun grupları ve ailelerinin dinlenebileceği şekilde tek tek yeniliyoruz. Parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım. Geleceğimizin ışıkları çocuklarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onlara en güzel hizmetleri sunmak için, tüm gücümüzle çalışmaya ve ilçemizde yeni park alanları açmaya devam edeceğiz. İlçemizdeki tüm parklarımızı çocuklarımızın güvenliği için kameralarla donatacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklar bizim yarınlarımız, onların oyun oynamaları, mutlu olmaları, eğlenmeleri ve sevinmeleri her şeye bedel. Çocuklarımızın sevinci bizim sevincimizdir. Çocuklarımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

 

Haber/Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10