Albayrak, Hayrabolu'da çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ile Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Hayrabolu'da tamamlanan ve devam eden çal

Tekirdağ 16.07.2018 20:04:00 0
Albayrak, Hayrabolu

Başkan Albayrak, ilk olarak Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisler Projesi kapsamında yer alan ve yapım çalışmaları devam eden Hayrabolu Kültür Sarayı ve Kongre Merkezi ile Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu inceledi. Her iki yatırımda da gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Albayrak çalışmaların olumlu bir şekilde sürdürüldüğünü ifade ederek, tesislerin tamamlanmasıyla birlikte Hayrabolu’ya değer katacağını kaydetti.

 

 

ÇEVRE SORUNLARI EN AZA İNDİRGENECEK

 

 

Daha sonra TESKİ’nin Hayrabolu’daki Biyolojik Arıtma Tesisini ziyaret eden Başkan Albayrak, tesisin kapasitesi ve çalışma sistemi hakkında bilgi aldı. Tesisin Hayrabolu ilçesi için önemli olduğuna değinen Başkan Albayrak, arıtma tesisleri sayesinde çevre sorunlarının en aza indirgeneceğini söyledi.

 

 

GÖREV ALAN PERSONELE İYİ ÇALIŞMALAR DİLEDİ

 

 

Biyolojik Arıtma Tesisinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Hayrabolu Yer Altı Otoparkı ve Peyzaj Alanı’nda incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, projenin son durumu hakkında bilgi alarak inşaat faaliyetlerinde görev alan personele iyi çalışmalar diledi.

 

 

TEKİRDAĞ’IMIZ DAHA GÜZEL VE DAHA YAŞANILABİLİR BİR KENT HALİNE GELECEK

 

 

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Başkan Albayrak, “İl genelinde hizmet ve yatırımlarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Görev süremizin sonuna kadar söz verdiğimiz yatırımları hayata geçirmek için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu devam eden çalışmalarımız tamamlandığında, Tekirdağ’ımız daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelecektir. Vatandaşlarımıza sabır ve hoşgörülerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Haber: Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10