Turnuvaya Çerkezköy ev sahipliği yaptı

Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Taekwondo Turnuvası Çerkezköy'ün ev sahipliğinde Pazar günü gerçekleştirildi. Toplam 200

Tekirdağ 16.07.2018 20:36:00 0
Turnuvaya Çerkezköy ev sahipliği yaptı

Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de Taekwondo turnuvası düzenlerken, turnuvaya ise 200’ye yakın sporcu katıldı.

 

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

 

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve İstanbul’dan yaklaşık 200 sporcunun katılımı ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Taekwondo Turnuvası Pazar günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvada minik bayanlarda Çerkezköy’lü sporcular Beyza Duman, Zeynep Hasret Yılmaz, Sudenaz Kaya, Betül Kılıç ve İlayda Kılıçdoğan birinci olurken, Ceylin Yavuz ikinci, Yağmur Dinçer, Eylül Yıldırım ve Naz Bayraktar ise üçüncü oldu.  Minik erkeklerde ise Ahmet Yılmaz, Bora Demirdöven ve Muhammed Buğra Han Akbabaöz birinci, Cebrail Demirel, Metehan Çiyan ve Muhammed Ali Daldal ikinci, Yiğit Macit, Arda Arslan, Metin Dengin, Erdem Çelik ve Fatih Deniz ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara protokol üyeleri ve tertip komitesi tarafından ödülleri takdim edildi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10