Değirmenci Spor Kulübü başarıya doymuyor

Değirmenci Spor Kulübü Elazığ'da düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında ve Çanakkale'de yapılan Muaythai şampiyonasında büyük başarı elde etti. 94 kilogramda Ahmet Şimşek tüm r

18.07.2018 18:02:00 0
Değirmenci Spor Kulübü başarıya doymuyor

 

Türkiye Kickboks Federasyonu faaliyet programında yer alan 2018 Yılı Kickboks Şampiyonası bu yıl Elazığ’da, Muaythai şampiyonası ise Çanakkale’de gerçekleştirildi. Kapaklı’da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü de şampiyonaya Kapaklı ve Tekirdağ’ı temsilen katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Şampiyona kulüp olarak büyük başarı elde ettiklerini kaydeden Değirmenci Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Arif Değirmenci “ 3-11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da yapılan Türkiye Kickboks şampiyonasında sporcum Ahmet Şimşek 94 kilogramda Türkiye birincisi olmuştur. Ülkemizi ve ilçemizi İtalya’da yapılacak Dünya şampiyonasında temsil edecek. Sporcumuz Beytullah Güllü ise Türkiye şampiyonasında üçüncü olmuştur. 10-17 Temmuz tarihlerinde Çanakkale’de yapılan Minik Yıldız Muaythai şampiyonasında ilçemizi temsil eden sporculardan Deniz Mutlucan 60 kilogramda Türkiye şampiyonu olurken, 48 kilogramda Emre Bayram Türkiye ikincisi, Mert Ali Çalgın miniklerde Türkiye üçüncüsü olmuştur. Sporcum Deniz Mutlucan Tayland’ta yapılacak olan Dünya şampiyonasında ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek. Sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bizlerin bu şampiyonalara katılması için her zaman maddi manevi destek sağlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalıy’ya şahsım, sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10