Kapaklıspor'a tecrübeli eldiven

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürüyor. 2018-2019 sezonunda ligde şampiyonluk hedefleyen ve Bölgesel Amatör Lige çıkmak is

19.07.2018 13:09:00 0
Kapaklıspor

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Faruk Kuzu ile anlaşan Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor TFF 2. Ligi ve TFF 3.Lig’de bir çok karşılaşmaya çıkan tecrübeli kaleci Sezai Yüksel’i transfer etti.

 

 

KALEYİ SAĞLAMA ALDI

 

 

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren, iç transferde Ceyhun Büyükikiz ve Gurur Şanlı ile sözleşme yenileyen Kapaklıspor Beşyüzevlerspor’dan Oğuz Hamitoğlu, Kapaklı Sitespor’dan Uğur Hasko, Başakşehir Koleji Futbol Takımından Uğur Akyıldız, Kapaklı Sitespor’dan Mert Ekici, Kırklarelispor’dan Saruhan Omrak, Leventspor’dan Özgün Şala, Yeşilköyspor’dan Yunus Emre Tekerlek, Kağıthanespor’dan Mert Kula, Çayırovaspor’dan Mert Arslanalp’den sonra iddialı bir transfer gerçekleştirdi. TFF 2. Lig’de 65, TFF 3. Lig’ de 56, BAL Ligi’nde 36 ve Türkiye Kupası’nda 2 maçta forma giyen tecrübeli kaleci Sezai Yüksel ile anlaştığını duyuran Kapaklıspor, kaleyi sağlama aldı.

 

 

“BAL İÇİN TAKIM KURUYORUZ”

 

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu sezon şampiyonluktan başka düşüncelerinin olmadığını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükkanlı “ Geçtiğimiz sezon ligi şampiyon olarak tamamladıktan sonra baraj maçında rakibimize mağlup olduk. Bu sezon ise işimizi sıkı tutuyoruz. Transferlerimizi Bölgesel Amatör Lige göre yapıyoruz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda da TFF 2.Lig ve TFF.3.Lig’de bir çok karşılaşmaya çıkmış tecrübeli eldiven Sezai Yüksel ile anlaştık. Sezai Yüksel’in tecrübesi tüm oyuncalarımıza yansıyacaktır. Transferlerin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Kapaklıspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden tecrübeli eldiven Sezai Yüksel “ Kapaklıspor’a transferimde emek harcayanlara teşekkür ediyorum. TFF 2.Lig, TFF.3.lig ve Bölgesel Amatör Lig tecrübelerimin ardından bu yıl Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor ile anlaştım. Bu sezon takım arkadaşlarımızla birlikte en iyi mücadeleyi ortaya koyup Kapaklıspor’u bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige çıkartacağız” dedi.

 

 

SEZAİ YÜKSEL KİMDİR?

 

 

1984 Taşova doğumlu profesyonel kaleci Sezai, futbol kariyerine Galatasaray altyapısında başladı. Ardından sırasıyla Küçükçekmece ve Amasyaspor’da oynayan tecrübeli eldiven, Amasyaspor’da profesyonelliğe geçti. Profesyonelliğin ardından kariyerinde yükselişe geçen Sezai, Körfez İskenderunspor, Tarım Kredispor, Çubukspor, Tavşanlı Linyit, Adıyamanspor, Sarayköy, Ünyespor ve İFAspor formaları giydi. Tecrübeli kaleci, Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2018 – 2019  sezonunda ise Kapaklıspor kalesini koruyacak.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10