İmzalanan protokolle maliyetler düşürülecek

Malkara Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Trakya Kalkınma Ajansı ve Çınaraltı Sulama Kooperatifinin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Çınaraltı Göleti su dağıtım ağı

Malkara 19.07.2018 14:42:00 0
İmzalanan protokolle maliyetler düşürülecek

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile yetkili firma arasında Çınaraltı Göleti Toplu damlama sulama tesisinin su dağıtım ağına ait enerji maliyetinin düşürülmesi amacıyla bağlantı anlaşmasının protokolü imzalandı. Belediye başkanlık makamında dün imzalanan imza törenine; Malkara Belediyesi personeli Elektrik – Elektronik Mühendisi Mesut Filcan ve R&P Mühendislik firması personeli Elektrik – Elektronik Mühendisi Serdar Özbek de katıldı.

 

 

BU TÜR ÇALIŞMALARI HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ

 

 

Protokol imza töreninin ardından bilgi veren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve Çınaraltı Sulama Kooperatifinin ortaklaşa yürüttüğü proje olduğunu kaydetti. Yurdakul; ‘’ Bugün Çınaraltı Göletinin su dağıtım ağına ait enerji maliyetinin düşürülmesi amacıyla 100 KWp Fotovoltaik Güneş Enerjisi kurulması için bağlantı protokolü imzaladık. Çınaraltı Mahallemize yaptığımız kapalı sistem projesinde üreticilerimiz için en büyük girdilerden bir tanesi elektrik enerjisinin maliyeti olacaktı. Bunu da yaptığımız 100 KWp Fotovoltaik Güneş Enerjisi anlaşması ile güneşten karşılayarak üreticilerimize ciddi anlamda destek oluyoruz. Çınaraltı Mahallemize ve Malkaramıza hayırlı olsun. Umuyoruz ki yeşil enerji ülkemizde enerji açığını kapatacak boyutlara ulaşacaktır. Bu tür çalışmaları Malkara Belediyesi olarak her zaman destekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10