Simit vatandaştan çaylar muhtardan

Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemek, vatandaşlarla tanışmak ve sorunlarını yetkili mercilere iletmek amacıyla anlamlı bir p

Kapaklı 20.07.2018 16:05:00 0
Simit vatandaştan çaylar muhtardan

Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, Yeni başlatacağı proje ile birlikte her Cuma günü 09.00-10.00 saatleri arasında muhtarlık ofisinde mahalle sakinleriyle birlikte çay-simit kahvaltısı düzenleyeceğini kaydetti. Dilsiz, kahvaltıda vatandaşlarla ‘Simit sizden, çay benden’ projesiyle birlikte sorun ve önerileri dinleyip, gerekli mercilere sorunları iletmek istediğini kaydetti.

 

 

“MAHALLELİ KAVRAMINI YENİDEN OLUŞTURMAK İSTEDİM”

 

 

Mahallenin coğrafi konum ve nüfus yoğunluğu olarak oldukça büyük bir mahalle olduğunu kaydeden Dilsiz “ Ben elimden geldiği kadar mahallemizin sorunları ile ilgilenmeye çalışsam da, gözümden kaçan sorunların olabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden mahalle halkımızdan bu sorunları kendilerinin anlatmalarını istediğim için böyle bir proje gerçekleştirdim. Onlarla birlikte, onların eksik gördüğü; yaptığımız, yapmadıklarımızı değerlendirip mahallemizi daha iyiye taşımak ve sıcak, samimi bir ortam kurmak istedim. Mahallemizde 81 ilden buralara gelmiş, bizlerle birlikte yaşayan, aynı ekmeği yediğimiz vatandaşımız var. Onları da bir araya getirip eski mahalle kültürünü ve mahalleli kavramını yeniden oluşturmak istedim” diye konuştu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10