Yeni dönem kurslar için talep toplanmaya başlandı

Düzenlediği kurslarla birçok kişiyi meslek sahibi yapan Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi yeni dönem kurslar için talep toplamaya başladı. Alan taramasının ardından talep yoğunluna göre açacakları kurslar

Çerkezköy 24.07.2018 11:47:00 0
Yeni dönem kurslar için talep toplanmaya başlandı

 

 

Yıl boyunca çeşitli branşlarda kurs açan Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yeni dönemde açılacak olan kurslar için çalışmalara başladı. Düzenlediği kurslarla birçok kişiyi meslek sahibi yapan Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi bu yıl da açtığı kurslarla önemli adımlar atmış olacak.

 

 

KURSLAR, EYLÜL AYININ 2’NCİ YARISINDAN İTİBAREN BAŞLAYACAK

 

 

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman yeni dönemde açacakları kursların çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Talebin yoğun olması dolayısıyla yaz döneminde bilgisayar kursu, AutoCAD kursu ve İngilizce kursunu açtıklarını kaydeden Akman, yeni dönem kurslar için tüm usta öğretmen ve öğreticilerle birlikte mahallelerde alan taraması yapacaklarını dile getirdi. Alan taramasının ardından talep yoğunluna göre açacakları kurslar için çalışma yapacaklarını ifade eden Akman, eylül ayının 2’nci yarısından itibaren kursların başlayacağını belirtti.

 

 

ÜNİVERSİTEYE YÖNELİK DE KURSLAR AÇILACAK

 

 

Üniversite adaylarına yönelik açılan kursların önümüzdeki yıl da açılacağını kaydeden Akman; ‘’ Mezun olup da üniversiteye yerleşemeyen ve açık lise son sınıf öğrencilerine yönelik üniversiteye hazırlık kursları bu yıl da tüm ciddiyetiyle yapılacak. Talep toplamaya başladık’’ dedi.

 

TALEP TOPLANMAYA BAŞLADI

 

 

Yeni dönemde açılacak kurslar için talep toplamaya başladıklarını kaydeden Akman, kursa gitmek isteyen vatandaşların talep formunu doldurmalarını istedi.

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10