Şiddetli yağış Çerkezköy de etkili oldu

Çerkezköy'de dün akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşatırken ana arterlerde ise zaman zaman su birikintileri oluştu. Rögarların taşması ile suların biriktiği yerlerde,

Çerkezköy 26.07.2018 19:28:00 0
Şiddetli yağış Çerkezköy de etkili oldu

Kızılpınar Mahallesi Çerkezköy Caddesi’nde de yoğun su birikintileri oluşması vatandaşların tepkisine yol açtı.  Yağmur nedeniyle oluşan birikintiler inşaat alanlarında çukurların oluşmasına neden olurken araç sürücüleri ise zor anlar yaşadı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri dere yataklarında gerçekleşmesi muhtemel taşkınlara karşı önlem almak amacıyla çalışmalarda bulundu.

 

 

DÜŞEN YILDIRIM MADDİ HASAR OLUŞTURDU

 

 

Şiddetli yağmur nedeniyle Çerkezköy Bağlık Mahallesi Saksı Sokak’da bulunan bir evin çatısına ve önüne yıldırım düşerken, yıldırımın etkisiyle binanın giriş katında bulunan Çamaşır makinesi de zarar gördü. Yaşanan olayda maddi hasar oluşurken, çevrede de büyük paniğe neden oldu.

 

 

ESNAF ZARAR ETTİ

 

 

Yapımı tamamlanıp geçtiğimiz hafta Çerkezköy Belediyesi tarafından hizmete açılan Kapalı pazaryeri de şiddetli yağmurdan nasibini aldı. Kapalı pazaryerinin çatı izolasyonunda yoğun yağış nedeni ile çatlaklar oluştu. Oluşan çatlaklardan akan su pazar tezgâhlarında maddi hasara yol açtı. Çatı sızıntısından kötü etkilenen esnaf “ürünlerimiz çöp oldu, her yağmurda böylemi olacak” diye yakındı.

 

 

Haber: Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10