Tolga Aşçı Kapaklı Sitespor'da

2018-2019 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Kapaklı Sitespor yeni sezon hazırlıklarını transfer çalışmaları ile sürdürüyor. Geçmiş yıllarda kadrosuna genç oyuncularÄ

Kapaklı 26.07.2018 19:40:00 0
 Tolga Aşçı Kapaklı Sitespor

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor ligin tecrübeli isimlerinden Tolga Aşçı’yı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.  

 

 

“GÜÇLÜ BİR EKİP KURACAĞIZ”

 

 

Transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Geçtiğimiz yıl Kapaklıspor’da top koşturan ve geçmiş dönemlerde takımımızda oynayan Tolga Aşçı ile anlaştık. Bu yıl hedefimiz doğrultusunda kadromuza takviyeler yapıyoruz. Kurulan yeni yönetim ile birlikte bu yıl güçlü bir takım ile ilk üçü zorlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

“ÇOK MUTLUYUM”

 

 

Bu sezon iddialı bir takım kuran Kapaklı Sitespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu Tolga Aşçı, takım arkadaşlarıyla birlikte Kapaklı Sitespor’u layık olduğu yere taşıyacaklarını kaydetti.

 

 

KAPAKLISPOR İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI  

 

 

12 Şubat 1992 tarihinde Uzunköprü’de dünyaya gelen Tolga Aşçı 2007 yılında Kapaklıspor’da futbola başladı. İki yıl bu takımda top koşturan oyuncu 2010 yılında Çerkezköyspor’a transfer oldu. Çerkezköy’de başarılı geçen iki yılın ardından Aşçı Sitespor ile anlaştı. Sağ bekte oynadığı futbol ile büyük beğeni toplayan oyuncu 2012 yılında 1911 Çerkezköyspor’a transfer oldu. Oyuncu bu takımda ise üç sezon top koşturdu. Tolga Aşçı 2016 yılında Muratlı Belediyespor’a transfer olurken, bir sezonluk maceranın ardından Kapaklıspor’a transfer oldu. Kapaklıspor’da iki sezon top koşturan oyuncu geçtiğimiz sezon takımı ile şampiyonluk yaşamıştı. Oyuncu Çerkezköyspor ile Bölgesel Amatör Lig’de 6 karşılaşmaya çıkmıştı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10