Izgar Mahallesi Camii ibadete açıldı

Malkara'da Izgar Mahallesi Camii'nin açılış töreni, cuma namazı öncesinde yapıldı. Törene; Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Ba?

Tekirdağ 27.07.2018 17:38:00 0
Izgar Mahallesi Camii ibadete açıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Izgar Mahallesi Muhtarı Fahrettin Düşünen, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan ve Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek konuşma yaptı.

 

 

CAMİLER BİZİM İÇİN EN KUTSAL MEKÂNLAR

 

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Görev süremizde Karaiğdemir Camiimize ciddi yatırımlar yaparak, Büyükşehir Belediyemizle beraber bu camii içinde kurumumuz adına elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya çalıştık. Yine Malkara'da Gazibey Mahallemizde de bir mescit açılışı olacak.  Açılışa hazırlanıyor. İnşaatının bitmesine az kaldı. Camiatik Mahallemizde bir cami ihtiyacı vardı. Hayırsever bir iş adamı sayesinde onunda inşaatına başladık. Arsasını belediye verdi yine çevre düzenlemesinde de belediyemizin ciddi katkıları oluyor. Hayırsever iş adamlarımız ve hayırseverlerimiz tarafından yapılıyor. Camiler bizim için en kutsal mekânlar. Yüce Allah'ın huzurunda birbirimizle eşit olduğumuz fakirin zenginin, işverenin işçinin, amirin memurun herkesin buluştuğu ve eşit olduğu dünya işlerini aklından çıkarıp tamamen manevi duygularla doldurduğu mekânlar. Umuyorum ki Allah katında hayırları da kabul olmuştur. Bu camiinin Izgar Mahallesine yakışan şekilde hizmet vermesini diliyorum. Umuyorum ki hayırlı ibadetler, hayırlı dualar edilir. Izgar Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

 

 

BU CAMİYİ DOLDURALIM

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, "Bu caminin açılmasında ve bugüne gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu camiyi dolduralım. Biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Ben bu duygularla bu caminin dolu dolu olmasını diliyorum. Manevi duyguların hep birlikte yaşanmasını diliyor caminin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.  Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek'in, yaptığı duanın ardından Izgar Mahallesi Camii'nin açılışı gerçekleştirildi.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10