'Askıda Ekmek' Çerkezköy'de de yankı buldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, Çerkezköy'de de 'Askıda Ekmek' kampanyası başlatıldı. 'Askıda Ekmek' projesini Aspa Ekmek fı

Çerkezköy 30.07.2018 16:24:00 0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Askıda ekmek projesini başlatıyorum. Ekmeğe yapılan yüzde 15 zam insani ve vicdani değil'' diyerek yetkililere sitemde bulunmasının ardından. ''Askıda ekmek projesi'' çağrısına bir destek de Çerkezköy Ülkü Ocaklarından geldi.

 

 

“BİR NEBZE MERHEM OLACAK”

 

 

Ekmek fiyatlarına yüzde 15 zammın geleceği söylentileri üzerine konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlara ’Askıda Ekmek’ talimatı vermişti. Kampanya kapsamında, Çerkezköy Ülkü Ocakları da kampanyaya destek verdi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda, kentte kampanya başlattıklarını ifade eden Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci durumu iyi olan vatandaşlardan kampanyaya destek beklediklerini söyledi. Değirmenci “Genel başkanımızın talimatı doğrultusunda biz de Çerkezköy’de ‘Askıda Ekmek’ projesini başlattık. Askıda ekmek, fakirlerimizi ve yardıma muhtaç kişileri korumak adına son derece önemli bir değerimiz. Bir ekmek kendinize alırken bir ekmek fakirlerimize alıyorsunuz. Liderimiz Devlet Bahçeli, yardımlaşma noktasında unutulmuş bir değerimizi toplumumuza hatırlatmış oldu. Türk milleti bu değere dönerek ihtiyaç sahiplerinin bir nebze yaralarına merhem olacak”  diye konuştu.

 

 

PAYLAŞMA DUYGUSUNU ÜST SEVİYEYE ÇIKARIYOR

 

 

Değirmenci, bu projenin süresinin olmadığını ve Türk Milletinde yüzyıllardır var olan aidiyet duygusunu da daha da pekiştireceğine inandıklarını belirterek “Bu proje, kültürümüzün temel öğesi olan dayanışma ve yardımlaşma dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve paylaşma duygusunun en üst seviyeye çıkarılması noktasında büyük önem arz ediyor” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10