İkizgöller Mesire Alanı  Projesi ihaleye çıkıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından faaliyete geçirilecek olan İkizgöller Mesire Alanı  Projesi 16 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 14.00'da ihaleye çıkacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Beledi

Kapaklı 30.07.2018 17:38:00 0
İkizgöller Mesire Alanı  Projesi ihaleye çıkıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından faaliyete geçirilecek olan İkizgöller Mesire Alanı  Projesi 16 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 14.00’da ihaleye çıkacak.

 

 

İLÇEMİZİN SOSYAL HAYATINA RENK KATACAK

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı'nın her geçen gün görselliğiyle daha da modern bir görünüme kavuştuğunu ifade ederek ilçenin değerine değer katacak bir projenin daha ihalesini yapacaklarını dile getirdi. Mandalı; ‘’Kapaklı Belediyesi olarak Kazak Gölü Mesire alanımızı nasıl sosyal bir alana dönüştürdüysek, İkizgöller Mesire alanımızı da aynı şekilde kent yaşamına uygun içerisinde birçok sosyal donatıların buluğunda modern bir alana kavuşturuyoruz. Yapılacak çalışmalarla birlikte Pınarça Mahallemizdeki İkiz Göller Mesire Alanımız, ilçemizin sosyal hayatına renk katacak’’ dedi.  

 

 

NÜFUS HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

 

 

Kapaklı’nın sanayi bölgesi olmasından dolayı nüfusun her geçen gün arttığını kaydeden Mandalı; ‘’  Buna paralel olarak Kapaklı’nın, sosyal ve yeşil alanlara ihtiyacı doğuyor. Bizde çalışmalarımıza bu yönde daha fazla ağırlık veriyoruz. Bu doğrultuda projemizde Kapaklı Kazak Gölü’nden farklı olarak, ‘A tipi mesire yeri özelliği’ olduğundan; çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, oturma grupları, kamelyalar ve kafeteryalara ek olarak; restaurant, halı saha, tenis kortu, basketbol sahası, otel konseptinde bungalov evler yer alacak. Projemiz günübirlik kullanıma ve gece konaklamaya uygun olacak’’ dedi.  

 

 

HALKIMIZIN MUTLULUĞU VE REFAHI İÇİN HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

 

 

Turistik hareketlere imkân tanıyacaklarını ifade eden Mandalı; ‘’ Doğası zengin olan Kapaklımız bu projemiz ile daha da gelişecek. Hizmetlerimiz ile Trakya’nın göz bebeği olmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için hizmetlerimize devam edeceğiz’’ dedi.

 

 

PROJE KAPALI TEKLİF USULÜ İLE İHALE EDİLECEK

 

 

Proje kapalı teklif usulü ile ihale edilecek. İkizgöller Mesire Alanı Yapımı ve İşletilmesi İşi; yap- işlet- devret modeli ile ilçeye kazandırılacak. Usulüne uygun olarak hazırlanmış teklifler en geç 16 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 14:00 'a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında  Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası 9. kat Toplantı Salonu Encümen Başkanlığı'na verilecek. İkizgöller Mesire alanı ihalesine katılacak olan istekliler tekliflerini iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Bu takdirde dış zarfın üzerine komisyon Başkanlığı’nın adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı, unvanı ile açık adresi yazacak. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen gün ve saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki vaki gecikmeler kabul edilemeyecek.

 

 

25 YIL SÜREYLE İŞLETİLECEK

 

 

İhaleyi kazanan yüklenici firma onaylı projesinde öngörülen yapı ve tesislerin inşaatı ile alan düzenlemelerini yaparak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 25 yıl süreyle işletecek. Proje içerisinde vatandaşlar kentin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe zaman geçirebileceği içerisinde  piknik üniteleri, pergolalar, kameriyeler, çocuk oyun alanları, doğal gezinti köprüsü ve süs havuzları gibi sosyal alanlar yer alacak. Proje  kapsamında giriş kontrol üniteleri, 195 araçlık otopark alanı, idare ve personel binaları, vatandaşların alışverişleri için büfe, yöresel satış ürünlerinin bulunduğu alanlardan, ormancılık tanıtım alanlarına ve halkımızın ibadetlerini rahatça yapabilecekleri ibadethanelere kadar birçok sosyal donatılarda  yer alacak.

 

 

Haber: Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10