Kapaklıspor Çağatay ve Sacko ile sözleşme yeniledi

2018-2019 sezonu öncesi dış transferde iddialı transferler yapan Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor geçtiğimiz sezon takımda başarılı sezon geçiren Çağatay Akdeniz ve Mamadou Sacko ile sözleşme

Kapaklı 30.07.2018 19:26:00 0
 Kapaklıspor Çağatay ve Sacko ile sözleşme yeniledi

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 2018-2019 sezonunda şampiyonluk hesapları yapan Kapaklıspor iç transferde Çağatay Akdeniz ve Mamadou Sacko ile sözleşme imzaladı.

 

 

BAŞARILIR DİLEDİ

 

 

Önceki gün kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı “ Türkiye’de ilk olarak geçtiğimiz sezon Kapaklıspor’da lisansı çıkan ve başarılı performans sergileyen taraftarların sevgilisi 22 yaşındaki Mali asıllı Mamadou Sackı ile yeniden anlaştık. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Takımımıza iki yıl önce transfer olan başarılı kanat oyuncusu Çağatay Akdeniz ile de anlaşma sağlayarak önemli bir iç transferi gerçekleştirdik. İki futbolcumuza da başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunuyoruz” dedi.

 

 

ÇAĞATAY AKDENİZ KİMDİR ?

 

 

23 Kasım 1993’te Tekirdağ’da dünyaya gelen oyuncu Aydoğdu Gençlikspor’da futbola başladı. Yedi sene bu takımda başarılı bir sezon geçiren Çağatay Akdeniz 2012 yılında Ergene Velimeşespor’a transfer oldu. İki yıllık Ergene Velimeşespor macerasının ardından Çorlu Gençlerbirliğispor’a transfer olan oyuncu bir yıllık Muratlı Belediyespor tecrübesinin ardından 2016 yılında Kapaklıspor’a transfer olmuştu.

 

 

MAMADOU SACKO KİMDİR ?

 

 

21 Temmuz 1996’da Mali’de dünyaya gelen Mamadou Sacko geçtiğimiz sezon ilk kez Türkiye’de Kapaklı’da top koşturmuştu. Sezon boyunca başarılı bir sezon geçiren ve Bölgesel Amatör Lig playoff maçında da forma giyen Sacko taraftarının da sevgili haline gelmişti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10