''Kapaklı'nın İYİ Parti Kadroları tarafından yönetilmeye ihtiyacı var''

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin,  12 Ağustos'ta yapılacak olan 2. Olağanüstü Kongre öncesinde açıklamada bulundu.

Kapaklı 1.08.2018 17:05:00 0

 

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin,  12 Ağustos’ta yapılacak olan 2. Olağanüstü Kongre öncesinde açıklamada bulundu.

BAŞKA BİR GENEL BAŞKAN ARAYIŞIMIZ VE DÜŞÜNCEMİZ YOK

20-22 Temmuz tarihleri arasında Afyonkarahisar Sandıklı’da Genel İdare Kurulu Üyelerinin, İl başkanlarının, Milletvekillerinin ve Kurucular Kurulu üyelerinin katılımıyla İYİ Parti 1.çalıştayının yapıldığını ifade eden Çetin; ‘’Partimizin Lideri ve Genel Başkanımız Meral Akşener, Afyon'daki Çalıştayımızın son gününde seçim değerlendirmesi yaparak, ülkemiz siyasetinin pek alışık olmadığı ve diğer siyasi parti Genel Başkanlarına örnek olacak bir davranışta bulunup, Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde alınan tüm sonuçların sorumluğunu kabullenmiş, tüzüğümüzün kendisine verdiği yetki ile seçimli olağanüstü kongre kararı verdi. Genel Başkanımız aynı gün twıtter aracılığıyla, 12 Ağustos’ta yapılacak olan 2. Olağanüstü Kongrede aday olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Ancak Partimizin Kurucusu-Lideri, Genel Başkanımız Meral Akşener’in Partimizin başında olup Genel Başkanımız olarak devam etmesi kararımız kesindir ve hiçbir şekilde başka bir genel başkan arayışımız ve düşüncemiz yok’’ dedi.

YEREL SEÇİMLERİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEĞİZ

 20-22 Temmuz Sandıklı Çalıştayı sonrasında Türkiye’nin her yerinden İYİ Parti’ye gönül vermiş milyonların Sosyal ağlardan ve Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul Beylerbeyin’de bulunan evinin önünde toplanıp 12 Ağustos’da yapılacak olan olağanüstü kongrede aday olması için çağrıda bulunduklarını hatırlatan Çetin; ’’En son 28 Temmuz Cumartesi günü, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı ve teşkilat üyelerimizin de katıldığı, Türkiye’nin diğer bölgelerinden gelen İYİ Parti’ye gönül vermiş binlerce kişi ile birlikte Genel Başkanımızın kongrede aday olup Partimizin başında olması talebini İstanbul Beylerbeyin’de bulunan evinin önünde Kendisine bildirdik. Genel Başkanımızdan olumlu cevap aldık ve Genel başkanımız 30 Temmuz 2018 tarihinde görevinin başında Genel merkezimizde Divan Toplantısı gerçekleştirdi.  İYİ Parti üst kurul delegeleri, Genel Başkanımızı, 12 Ağustos 2018 de yapılacak kongrede tek aday olarak gösterecek. Bizler İYİ Parti Kapaklı İlçe teşkilatı olarak Kongreden sonra  Genel Merkezimizin alacağı kararlar  doğrultusunda gerekli revizyonları yapıp 2019 Mart ayında yapılacak olan  yerel seçimlerin çalışmalarına devam edeceğiz. Tüm Türkiye gibi Kapaklı’nın da İYİ Parti Kadroları tarafından yönetilmeye ihtiyacı var’’ dedi.

Haber: Sevim BOZKURT

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10