Minibüsçülerin acı günü

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüsleri Kooperatifi ortaklarından olan ve 15 yıldan bu yana Çerkezköy'de şehir için yolcu taşımacılığı yapan Kemal Yerlikaya (36)'nın vefatı şof

Çerkezköy 2.08.2018 18:55:00 0
Minibüsçülerin acı günü

Minibüsçülerin gülen yüzü olarak adlandırılan Kemal Yerlikaya önceki gün beyin kanaması geçirdi. Yerlikaya, İrmet Hospital’e kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğun bakımda doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtulamayan Yerlikaya yaşamının baharında hayata veda etti. Yerlikaya, dün Osmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla İstasyon Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi. Evli,  bir erkek ve bir kız olmak üzere iki çocuk babası olan Yerlikaya Fenerbahçe hastası bir taraftar olduğu için tabutunun başına Fenerbahçe bayrağı konulduğu görüldü. 

 

 

İSTASYON MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ

 

 

Merhum Yerlikaya’nın cenaze töreninde taziyeleri abisi Muharrem Yerlikaya ve kardeşi Harun Yerlikaya kabul etti. Cenaze töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye meclisi üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Biber ve ilçe yönetimi, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yürük, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsleri ve Otobüsleri Kooperatif Başkanı Ali Öztürk ve tüm kooperatif ortakları, kooperatifin eski başkanları, Kızılpınar, Veliköy, Kapaklı, Karaağaç, Yanıkağıl minibüsçüler kooperatif başkanları ve yönetimleri, banka müdürleri, esnaflar, Yerlikaya ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10