Suç makinesine nefes kesen operasyon

Çerkezköy ve Balıkesir Burhaniye'de 'kasten yaralama ve nitelikle yağma, suç örgütü kurma, üye olma ile silah kaçakçılığı' soruşturması kapsamında, hakkında arama kararı bulunan Orhan Å?

Çerkezköy 3.08.2018 15:59:00 0
Suç makinesine nefes kesen operasyon

Çerkezköy’de ve Balıkesir’de bir çok suçtan araması bulunan bir kişi Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Çorlu’da gözaltına alındı.

ARACI TAKİBE ALDILAR

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'kasten yaralama ve nitelikle yağma, suç örgütü kurma, üye olma ile silah kaçakçılığı' soruşturması kapsamında, hakkında arama kararı bulunan Orhan Ş’nin 34 RG 9716 plakalı araçta Çorlu’da olduğunu belirleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, şüphelinin bulunduğu aracı takibe aldı.

ÜZERİNDEN ÜÇ SAHTE KİMLİK ÇIKTI

Nefes kesen kovalamacanın ardından ekipler T.D’nin kullandığı aracı Çorlu Dumlupınar Caddesi üzerinde önünü keserek durdurdu. Araçta bulunan Orhan Ş ve sürücü T.D’nin üzerinde arama yapan ekipler Orhan Ş. adına düzenlenmiş Polis “Olay yeri inceleme basın kartı, İstanbul polis emeklileri derneği kartı ve yine adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı, bir adet tabanca ve bu tabancaya ait 10 adet mermi ele geçirdi. Yere yatırılarak kelepçelenip gözaltına alınan Orhan Ş. Polis aracına bindirilerek Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Orhan Ş’nin Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde aynı suçlardan aranması olduğu tespit edilirken, gözaltındaki Orhan.Ş.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edilecek.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10