Akay: Kavak dere artık temiz ve kokusuz akıyor

Yıldırım Beyazıt mahallesi ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ni birbirinden ayıran Kavak Dere'de 2. Etap Islah çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlk etap çalışmasının ar

Çerkezköy 3.08.2018 18:13:00 0
Akay: Kavak dere artık temiz ve kokusuz akıyor

Yaklaşık 1 kilometrelik Kavak Dere Islah Projesi’nin 2. Etabında Kavak Dere’nin taban genişliğinin 5 metre, tavan yüksekliğinin 3 metre olacağını ve betonarme U kanal şeklinde yapıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Kavak Deresi 2. Kısım İnşaatı ve Çeşitli Dere Islahı Yapım İşleri’ adı altında 5 milyon 641 bin TL ile ihale edilen çalışmalarda sona gelindi. Islah çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak ve Kavak Dere artık temiz ve kokusuz akacak” diye konuştu.

 

 

“ÇEVRE DÜZENLEMESİ DE YAPACAĞIZ”

 

 

Islah çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kavak Dere’nin etrafında Çerkezköy Belediyesi tarafından çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarının da yapılacağını söyleyen Başkan Akay “ Hem Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri pis kokudan ve yaz aylarında ki sineklerden kurtulacak hem de Kavak Dere’nin yürüyüş yolları, oturma alanları ile güzel ve modern bir hal alacak” dedi.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10