Genç oyuncular A Takıma kazandırıldı

Bu sezon Tekirdağ Süper Amatör Ligde iddialı bir takım kuran Kapaklı Sitespor yeni sezon öncesi dış transferin yanı sıra iç transferi de sürdürüyor. Kapaklı Sitespor geçtiğimiz sezon takımda başa

Çerkezköy 5.08.2018 15:48:00 0
Genç oyuncular A Takıma kazandırıldı

2017-2018 sezonunda genç ve dinamik bir ekip ile başarılı bir sezon geçiren Kapaklı Sitespor bu sezon iddialı bir ekip kuruyor.

 

 

SERDAR KIRKOYUN TEKRAR SİTESPOR’DA

Geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan ve bunun yanı sıra yeni isimlerle de anlaşan Kapaklı Sitespor Anıl Koçoğlu, Nurullah Demirkaya, Numan Aktaş, Emre Bilgin, Kemalletin Analp, Fırat Aşık, Mert Torun, Şafak Törin, Gençağa Yılmaz, Tolga Aşcı, Emre Özten ve Hakan Yarımca’yı kadrosuna katmıştı. Kapaklı Sitespor geçtiğimiz sezon takımda başarılı bir sezon geçiren orta saha oyuncusu Serdar Kırkoyun ile anlaşma sağlarken, alt yapı oyuncuları Doğukan Cem Tosun, Mustafa Yakdemir, Halil Bağcı, Cengizhan Güner ve Can Ayar’ı ise A Takım kadrosuna dahil edildi.

 

 

“TRANSFERLERİMİZ SÜRÜYOR”

 

 

Transferler hakkında konuşan Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Uzun yıllardır takımımızda başarılı sezonlar geçiren orta saha oyuncusu Serdar Kırkoyun ile anlaşma sağladık. Ayrıca kulüp olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz. Alt yapılarda her yıl yaşadığımız şampiyonluklarda bunun göstergesidir. Alt yapıdan yetişen oyuncularımız Doğukan Cem Tosun, Mustafa Yakdemir, Halil Bağcı, Cengizhan Güner ve Can Ayar teknik heyet raporu doğrultusunda A Takıma kazandırıldı. Transferlerin Kapaklı Sitespor’a hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10