Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Çerkezköy'de 3 çocuk annesi 36 yaşındaki Sarıgül Hamarat'ın ölümü ile gözaltına alınan iş adamı eşi Yunus Hamarat çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderild

Çerkezköy 8.08.2018 15:05:00 0
Tutuklanarak cezaevine gönderildi

“KARIM İNTİHAR ETTİ DEMİŞTİ”

 

 

Çerkezköy’de dekorasyon ve müteahhitlik işleri yapan Yunus Hamarat, uzun süredir aralarında problem olan eşi Sarıgül Hamarat ile konuşmak için önceki gün kendisine ait otomobille Kuşbahçe -Büyükçavuşlu yolu üzerindeki ormanlık alana gitmişti. İkilinin otomobilin dışındaki konuşması kısa sürede tartışmaya dönüşmüştü. İddiaya göre Yunus Hamarat araç torpidosundan aldığı silah ile eşini vurarak öldürmüştü. Ardından Silivri Jandarma Komutanlığı'na giden Yunus Hamarat, eşinin tartışma sırasında aracın torpido gözünde bulunan silahı alıp, göğsüne ateş ederek intihar ettiğini öne sürmüştü. Yunus Hamarat cinayet şüphesi olarak gözaltına alınmıştı.

 

 

SİLİVRİ CEZAEVİ’NE KONULDU

 

 

Nöbetçi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından üç çocuk annesi 36 yaşındaki Sarıgül Hamarat’ın cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti. Ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Sarıgül’ün cenazesi önceki gün Ehli-beytDergahı’nda kılınan cenaze namazının ardından Erzurum’a gönderilmişti. Sarıgül dün Erzurum Çat ilçesi Elmapınar köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. Hamarat’ın ölümü ile ilgili gözaltına alınan iş adamı Yunus Hamarat jandarmadaki işlemlerinin ardından Silivri Adliyesi’ne sevk edildi. Yunus Hamarat çıkarıldığı mahkemede cinayet şüphelisi olarak tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne konuldu.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10