5 mahalleye 8 saat su verilmedi 

Cumartesi günü Öztrak Caddesi'nde ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle ilçe merkezindeki beş mahalleye yaklaşık 8 saat su verilemedi. Saat 11.00'de patlayan boru saat 19.00'da onarılabildi.

Çerkezköy 12.08.2018 18:46:00 0
5 mahalleye 8 saat su verilmedi 

Çerkezköy’ün büyük bir bölümüne su verilmemesi ile ilgili Cumartesi günü öğlen saatlerinde internet sitesinden açıklama yapan TESKİ, ‘’ Öztrak Caddesi’nde meydana gelen içme suyu ana isale hattı arızası sebebiyle çalışmalar tamamlanıncaya kadar Gazi Mustafa Kemal Paşa, Gazi Osman Paşa, Fevzipaşa, Yıldırım Beyazıt ve Bağlık Mahallelerine su verilemeyecektir” ifadeleri kullanıldı. TESKİ’nin 185 çağrı merkezini arızayla ilgili bilgi almak için arayan vatandaşlar, dakikalarca telefonda bekledikten sonra görevlilerle görüşebildi.  Görevliler ise arıza nedeniyle Çerkezköy’ün büyük bir bölümüne su verilemediğini, arızanın giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

 

VATANDAŞLAR ÇİLEDEN ÇIKTI 

 

Su kesintisi nedeniyle çileden çıkan vatandaşlar, TESKİ’nin kesintiyle ilgili ne belediye aracılığıyla ne basın kuruluşları aracılığı ile duyuru ve bilgilendirme yapmamasına tepki gösterdi. Vatandaşların kesintinin neden yapılıp yapılmadığının sorulması üzerine TESKİ çağrı merkezi çalışanları, Büyükşehir çağrı merkezi ile irtibata geçebilirsiniz cevabını vermesi dikkatlerden kaçmadı. Arızanın giderilmesi için gün boyu çalışma yürüten TESKİ ekipleri arızayı yaklaşık 8 saat sonra gidererek beş mahalleye tekrar su verdi. 

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10