Barut: Çerkezgücü Çerkezköy'ün ortak gücüdür

2018-2019 sezonunda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan temsilcimiz Çerkezgücüspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları sezon öncesi tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Çerkezköy 13.08.2018 18:58:00 0
Barut: Çerkezgücü Çerkezköy

 

 

 

2018-2019 sezonunda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan temsilcimiz Çerkezgücüspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları sezon öncesi tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Çerkezköy’de saha sıkıntısının olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Hasan Barut “ Yetkililerin sorumluluk alıp bu konuyla ilgili yol almasını istiyoruz” diye konuştu. Barut, Çerkezgücü’nün Çerkezköy’ün ortak gücü olduğunu kaydederek “Çerkezköy’ün sadece futbol ile değil başka branşlarla da tirajını yükseltmesini istiyoruz” dedi. 

 

1.Amatör Küme ekiplerinden Çerkezgücüspor yeni sezon öncesi tanışma toplantısı düzenledi.

“GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİP İLE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Önceki gün gerçekleştirilen toplantıya Kulüp Başkanı Hasan Barut, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Yıkmaz, Göksel Öztaş, Yalçın Dursun, Celal Çakır, Teknik Direktör Fatih Düzenli ve oyuncular katıldı. Bu sezon genç ve dinamik bir ekip ile mücadele edeceklerini kaydeden Kulüp Başkanı Hasan Barut “Amacımız alt yapıya ağırlık verip gençleri ön plana çıkarmaktır. 1.Amatör Ligde bu sezon mücadele edeceğiz. İlçenin takımlarının saha sıkıntısı bulunuyor. Yetkililerinin sorumluluk alıp yol almasını istiyoruz. Herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz” dedi.

“CİDDİ PARALAR HARCANIYOR”

Çerkezköy’ün göç alan bir ilçe olduğunu kaydeden Barut “ İlçemizde çok yetenekli futbolcular bulunuyor. İnşallah kazasız, sakatsız bir sezon bütün takımlar geçirir” diye konuştu. Kulüplere verilecek nakdi yardımların sezon öncesi verilmesi gerektiğini kaydeden Barut “ Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1911 Çerkezköy Doğanspor’a ciddi paralar harcanıyor. Sezon öncesi belediyemiz kulüplere nakdi yardım ve malzeme desteğinde bulunuyor. Bence tüm kulüplere eşit mesafede davranmaları gerekiyor” diye konuştu.

“TAKIMI ÜST LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ”

Saha sorununu hallettikten sonra yeni sezona start vereceklerini kaydeden Teknik Direktör Fatih Düzenli “ 3 yıl Çerkezköy 1923 Gençlikspor’da hocalık yaptım. Bu sezon ise 1.Amatör Kümede mücadele eden Çerkezgücü ile anlaşmaya vardık. Bugünde tanışma toplantısı gerçekleştiriyoruz.  Futbolcu ve teknik heyet ile birlikte güzel bir ortam sağlayıp takımı üst lige çıkartmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“SAHAYA ÖNLEM ALINSIN”

Takımın genel kaptanı Hüseyin Yıkmaz “ Çerkezköy’de büyük bir saha sorunu bulunuyor. Veliköy’de geçen yıl bir futbolcumuz beyin kanaması geçirdi. Çoğu zaman saha sıkıntısı olduğu zaman antrenman yapmadan maça çıktık. Koskoca Çerkezköy’de futbol oynamaya bir tane saha var. Bakanlık yetkililerinin bu duruma el atması gerekiyor. Bununla ilgili bir an önce önlem alınması gerekiyor. Çerkezköy gelişen ve büyüyen bir ilçedir. Kulüplere destekte bulunanlara da sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

“GELECEĞE VE GENÇLERE YATIRIM YAPIYORUZ”

Yöneticilerden Celal Çakır “ Bizler sporun içinden gelmiş insanlarıdır. Ailemizden kesip gençlerimize yatırım yapıyoruz. Gençliği nasıl yönlendirirsek geleceği de öyle yönlendiririz. Geleceğe ve gençlere yatırım yapıyoruz. Bununda meyvesini görürsek hem biz hem de Çerkezköy halkı kazanır.

“TİRAJINI YÜKSELTEMİSİNİ İSTİYORUZ”

Çerkezgücü’nün Çerkezköy’ün ortak gücü olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Hasan Barut “ Kulüpte kapımız herkese açıktır. Kulüp olarak önümüzdeki günlerde birkaç branşta faaliyet göstereceğiz. Bu yönde çalışmalarımız var. Kendi tesisimizi kurma konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sağlam adımlar atarak Çerkezköy’ü en iyi noktalara getirmek için mücadele edeceğiz. Belediyenin yatırımları bizleri tatmin etmiyor. Çerkezköy’de son dönemlerde hep aynı yöneticiler aynı işi yapıyorlar. Çerkezköy bunları gerçekten hak etmiyor. Çerkezköy’ün sadece futbol ile değil başka branşlarla da tirajını yükseltmesini istiyoruz” dedi. 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10