Hevesleri kursaklarında kalacak

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti'nin kuruluşunun 17. yıldönümü dolayısıyla yazılı basın açıklaması yaptı

Çerkezköy 14.08.2018 15:44:00 0
Hevesleri kursaklarında kalacak

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti’nin kuruluşunun 17. yıldönümü dolayısıyla yazılı basın açıklaması yaptı. Öğe yaptığı açıklamada “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Mayasını milletten alan, hamurunu milletin iradesiyle yoğuran AK Davamızın nice 17 senelerine. AK Parti, Türkiye'nin ve milletin geleceğini ışığıyla aydınlatarak, umudun ve inancın adı olduğunu tüm Dünya’ya göstermiştir’’ dedi.

 

 

KAYBETMEYE DAİMA MAHKÛM KALACAK

 

 

Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada güçlenmesinin bazı şer odaklarının hazmedemediğini iddia eden Öğe; ‘’Hain emellerle ülkemizi, yıldırmak istiyorlar ve eski Türkiye'ye döndürmeye çalışıyorlar. Ancak bu hevesleri kursaklarında kalacak. Hukuki engellemelerle siyasi ve askeri darbe girişimlerine kadar Türkiye'yi Recep Tayyip Erdoğansız ve AK Partisiz bırakma teşebbüsleri daima ellerinde patlamıştır ve patlayacaktır. Biliyoruz ki, bir liderin arkasında milleti dimdik durdukça gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içine düşenlerin yanı sıra onlara çanak tutanlar da kaybetmeye daima mahkûm kalacaktır’’ dedi.

 

 

KARANLIĞIN EN YOĞUN OLDUĞU AN GÜNEŞİN DOĞMASINA EN YAKIN OLAN ANDIR

 

 

Askeri ve sivil darbelerle başaramadıklarını ekonomi kartıyla yapmaya çalışmakta olduklarını ifade eden Öğe; ‘’Amerika Birleşik Devletleri’nin başlattığı ekonomik savaşı Türkiye, lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve halkıyla yenecektir. Ülkemize karşı ekonomik savaş başlatarak küresel huzursuzluk ve dünya barışına balta vurmaya çalışanlar, AK Parti'nin milletiyle nasıl bir bağı olduğunu unutanlardır. Sözde yaptırım kararları ile AK Parti'ye gözdağı vermeye çalışanların hedefinde milletimizin ve devletimizin geleceği ve bağımsızlığı yatmaktadır. 5 bin yıllık bir devlet geleneğine sahip milletimiz içi boş tehditlere, yaptırımlara asla pabuç bırakmayacaktır. Millet iradesinin yılmaz bekçisi, demokrasinin ve özgürlüklerin daimi savunucusu AK Parti ile Türkiye'nin daha da güçleneceğine olan inancımız tamdır. Karanlığın en yoğun olduğu an güneşin doğmasına en yakın olan andır. 81 Milyon birlikte Türkiye olduktan sonra hiçbir güç bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Bu vesile ile 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inanç ile partimizin 17. Kuruluş yıldönümümüzün hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10