Dereceye girenler belli oldu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 6-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Bisanthe Photo Uluslararası Fotoğraf Festivali düzenlenecek. Festival öncesi düzenlenen "İnsan ve Yaşama Dair Kareler" Bisanthe Photo Y

Süleymanpaşa 15.08.2018 16:04:00 0
Dereceye girenler belli oldu

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 6-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Bisanthe Photo Uluslararası Fotoğraf Festivali düzenlenecek. Festival öncesi düzenlenen  “İnsan ve Yaşama Dair Kareler” Bisanthe Photo Yarışmasında dereceye girenler belirlendi.

BİN 817 FOTOĞRAF DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

Jüri tarafından yapılan değerlendirmede 492 katılımcıdan gelen bin 817 fotoğraf değerlendirmeye alınırken 5 fotoğrafın ise şartnameye uygun olmadığı tespit edildi. Seçici Kurul Üyeliklerini Mehmet Çevik, Onur Ercoşkun ve Serdar İyiiz’in yaptığı Ahmet Akın’ın TFSF temsilcili olarak bulunduğu jüri ilk turda “bir kalsın” oyu ile 580 fotoğrafı bir üst tur için seçti. İkinci turda “iki kalsın” oyu aranırken fotoğraf sayısı 243’e üçüncü turda 121’e, dördüncü turda ise 62 esere düşürüldü. Beşinci tur için eserleri tekrar incelemeye alan jüri 37 eseri finale bıraktı. Finale kalan eserlerden ilk üç için puanlama yapılırken mansiyon ve özel ödüller dahil toplam 7 eser ödül almaya hak kazandı. Sergileme alanında ise 30 eser seçildi.

SEÇİLEN ESER SAHİPLERİ:

Alp Yetimoğlu/Giresun, İbrahim Aysündü/Trabzon, Gülsen Salman/İstanbul, Tolga Taçmahal/İzmir, Yusuf Yılmaz/İstanbul, Mine Ertuğrul/İstanbul, Seyit Konyalı/Konya, Cem Korkmaz/ Ankara, Berkant Akbacak/Aydın, Ahmet Fatih Sönmez/Van, Filiz Kılıç/Edirne, F. Dilek Uyar/Ankara, Caner Başer/Aksaray, Hayat Çaylı/İstanbul, Melike Çetin/İstanbul, Emre Bostanoğlu/Kocaeli, Zehra Çöplü/İstanbul, Gülhan Hanbay/İstanbul, Elif Çakıcı/Edirne, Ali Aslan/Denizli, Kıvanç Şen/Kırklareli, Ümit Karagöz/Tekirdağ, Caner Başer/Aksaray, Hakan Yaralı/Aydın, Ertuğrul Baştan/Trabzon, Ebru Sargın Koca/Zonguldak, Zeren Yasa/İzmir, Mustafa Gezer/Kocaeli, Yaşar Begül Anıl/İstanbul, Arzu İbranoğlu/Kocaeli, Kadir Tezel/İstanbul, Hatice Şinik/Edirne, Ahmet Ender Özel/Edirne, Elif Çakıcı/Edirne, Yusuf Yılmaz/İstanbul, Elif Çakıcı/Edirne, Mustafa Erbaş/Samsun

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

Öte yandan ilk üç, mansiyon ve Süleymanpaşa Belediyesi Özel ödülünü kazanan eserlerin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10