Ceylan, Çorlu'daki vatandaşları dinledi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Halkla Buluşma Günleri" kapsamında Çorlu Hıdırağa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek onların talep ve beklentilerini dinledi.

Çorlu 15.08.2018 19:15:00 0
Ceylan, Çorlu

Ziyarette her 15 günde bir farklı ilçelerde halkla bir araya geldiklerini ifade eden Ceylan; ‘’Bugünde Çorlu İlçemiz Hıdırağa Mahallemizi ziyaret etmek istedik. Amacımız hem oturup sohbet etmek hem de sorunları ve  şikâyetlerinizi birinci ağızdan dinlemek. Daha önce Çorlu İlçemiz Seymen Mahallemizde bir toplantı yapmıştık ikici toplantımızı da bizim için çok önemli olan Hıdırağa mahallemize yapıyoruz. Bu mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız için çok önemli projelerimiz var. Bu projeleri biran önce hayata geçirmemiz gerekiyor. Bunların en başında eğitim geliyor. Çocuklarımızı hem eğiteceğiz hem de onlara en güzel iş imkânını sağlamaya çalışacağız dedi” dedi.

 

CEYLAN,  GEREKLİ ÇALIŞMALARIN YAPILACAĞINI BELİRTTİ

 

Vali Ceylan konuşmasını ardından  mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Dile getirilen sıkıntılar hakkında Kaymakam Levent Kılıç Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Muhtarı İrfan Vardı  ve diğer yetkililerden bilgi alan Vali Ceylan, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

 

Haber: Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10