''Malkaramız daha yaşanılabilir bir kent haline gelecek''

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Emirali, Vakıfiğdemir ve Yörük mahallerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Malkara 16.08.2018 17:42:00 0

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Emirali, Vakıfiğdemir ve Yörük mahallerine giderek mahalle sakinlerini ziyaret etti.

VATANDAŞLARIN TALEP VE İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Yurdakul, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında bilgi verdi. Yurdakul; ‘’ “İlçe genelinde ve mahallelerimizde hizmet ve yatırımlarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Görev süremizin sonuna kadar söz verdiğimiz yatırımları hayata geçirmek için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu devam eden çalışmalarımız tamamlandığında, Malkaramız daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelecektir.” dedi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Vakıfiğdemir Mahallesinde yapılan parke taş çalışmalarının ardından kurban kesim alanında yapılan çalışmaları da inceleyen Yurdakul Vakıfiğdemir Mahalle Muhtarı Talat Kaya’dan bilgiler aldı. Mahalle ziyaretlerinin ardından Yurdakul Hasan Gürkan Caddesi’nde yapımı devam eden Ali Bin Nasuh Camii’nin çevresinde yapılan yol ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10