Bir teşekkür de Sarıkurt'tan geldi

8 Temmuz 2018 tarihinde yaşanan elim tren kazası sonrasında olay yerine anıda ulaşarak vatandaşların birçoğunun hayatının kurtulmasına vesile olan Sarılar Mahallesi sakinlerine bir teşekkür plaketi de Çorlu

Çorlu 17.08.2018 12:52:00 0
Bir teşekkür de Sarıkurt

 

8 Temmuz 2018 tarihinde yaşanan elim tren kazası sonrasında olay yerine anıda ulaşarak vatandaşların birçoğunun hayatının kurtulmasına vesile olan Sarılar Mahallesi sakinlerine bir teşekkür plaketi de Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’tan geldi.

KİMLŞER KATILDI?

Sarılar Mahalle Muhtarlığı yanında düzenlenen törene  Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Perin ve Kemaleddin Avcı ile meclis üyeleri, Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner ve vatandaşlar katıldı.

HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ KAYBETTİĞİMİZ CANLARI UNUTMAMAMIZ LAZIM

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaptığı konuşmada  yaşanan elim tren kazasının herkesi çok üzdüğünü belirtti. Sarıkurt; ‘’Bu yaşananların unutulmaması, zihinlerde kalması, hatırlanması, kaza sonrası hızla ulaştığının olay mahallindeki emekleriniz ve gayretleriniz için sizlere plaket takdim etmek istedik. Unutmamamız lazım. İhmal edenleri unutmamamız lazım. Eksik bıraktığımız işleri unutmamamız lazım. Her şeyden önemlisi kaybettiğimiz canları unutmamamız lazım. Vermiş olduğumuz plaketler belki sizlere o acı günü hatırlatacak ama emeğinizi de takdir etmemiz lazım diye düşünüyorum. Bizleri bir arada tutan en önemli şeyin her zor durumda milletimizin kenetlenmesi ve bir araya geliyor olması diye düşünüyorum. Bir kez daha o elim günde göstermiş olduğunuz çaba ve emekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bir kez daha elim tren kazasında yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum." dedi.

PLAKET VERİLDİ

 Sarıkurt'un konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. Sarılar Mahallesi'nde 8 Temmuz 2018 tarihinde yaşanana elim tren kazası sonrasında olay yerine hızla ulaşarak kurtarma çalışmalarına katılan vatandaşlara plaket takdim edildi.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10