Başkanvekili Sevil, kurban pazarını denetledi

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil, Çerkezköy Belediyesi'nin Pınarça Yolu üzerinde bulunan kurban satış ve kesim yerinde incelemelerde bulundu. Kurban satış ve kesim yerindeki düzenleme çal?

Çerkezköy 17.08.2018 16:19:00 0
Başkanvekili Sevil, kurban pazarını denetledi

 

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil, Çerkezköy Belediyesi’nin Pınarça Yolu üzerinde bulunan  kurban satış ve kesim yerinde incelemelerde bulundu. Kurban satış ve kesim yerindeki düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Sevil, bu çalışmaların akşam saatlerinde son bulacağını kaydetti.

 

Çerkezköy Belediye Başkanvekili Yüksel Sevil, Çerkezköy Belediyesi’nin Pınarça Yolu üzerinde  bulunan  Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde incelemelerde bulundu. Sevil’e Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de eşlik etti.

ÇALIŞMALAR AKŞAM SAATLERİNDE SON BULACAK

Kurban satış ve kesim yerindeki düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve bu çalışmaların akşam saatlerinde son bulacağını kaydeden Sevil; ‘’Yapılan çalışmalar kapsamında kurban kesim yerine 10 kurbanın aynı anda kesilebileceği düzenleme yapıyoruz, ayrıca kesilen kurbanların sakatatlarını gömmek için de üç metrelik derin bir kuyu hazırlanıyor. Kesilen kurbanların işe yaramaz kısımları buraya atılacak ve kireçleme yapıldıktan sonra toprakla kapatılacak” dedi.

VATANDAŞLARIMIZA EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE HİZMET VERİLECEK

Kurban satış ve kesim yerinde büyükbaş ve küçükbaş kurban satıcılarının taleplerini de dinleyen ve onlarla bir süre sohbet eden Sevil, “Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için kurban satış ve kesim yerimizi en iyi şekilde düzenlemeye özen gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha iyi bir kurban satış yeri olarak hazırlanmış olacak. Buradaki kesim yerimiz hijyen kurallarına uygun olarak hazırlandı ve bayram süresince vatandaşlarımıza eksiksiz bir şekilde hizmet verilecek” dedi.

SATICILARIN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Başkan Vekili Sevil, Çerkezköy Belediye Zabıta Komiseri Cumhur Sağır’dan da kurban satış ve kesim yeri ile ilgili bilgiler aldı. Sağır herhangi bir sorunun olmadığını ve kontrollerinin veteriner kontrolleri altında olduğunu belirtti. Başkanvekili Yüksel Sevil daha sonra kurban satış yerinden kurban satıcılarının Kurban Bayramı’nı kutlayarak ayrıldı.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10