Çerkezköy kuş pazarı hareketlendi

Çerkezköy Kanarya Sevenler Derneği Lokali'nde 40 yıldır her hafta pazar günleri kurulan kuş pazarında bayram tatili sonrasında kurulan ilk pazarda hareket kazanması kuş üreticilerini sevindirdi.

Çerkezköy 26.08.2018 20:49:00 0
Çerkezköy kuş pazarı hareketlendi

Çerkezköy Kanarya Sevenler Derneği Lokali’nde her pazar günü 10.00-13.30 saatleri arası kurulan kuş pazarının bayram sonrası hareket kazandığı belirtildi.

 

PAZARIMIZIN HAREKETLENMESİ KUŞ ÜRETİCİLERİMİZİ SEVİNDİRDİ

 

Kurban Bayramı öncesi durgunluk yaşanan Çerkezköy kuş pazarında bayram sonrası hareket kazandığını belirten Çerkezköy Kanarya Sevenler Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Erişken, “ 40 yıldır her hafta pazar günleri dernek lokalimizde kurulan kuş pazarı Kurban Bayramı öncesinde kuş üreticilerimiz beklenen kuş satışı yapamadıkları için birkaç hafta durgun idi. Kurban Bayramı sonrasında kurulan ilk pazarda hareket kazanması kuş üreticilerimizi sevindirdi” dedi.

 

ÇERKEZKÖY KUŞ PAZARINA BİRÇOK YERDEN KUŞ ÜRETİCİLERİ KATILIYOR

 

Hasan Erişken şöyle devam etti, “Çerkezköy Kuş Pazarı Trakya’nın önemli bir Kuş pazarı olması nedeniyle buraya Çerkezköy, Kapaklı dışından Çorlu, Lüleburgaz, Tekirdağ, Uzunköprü, Kırklareli, Muratlı ve Silivri olmak üzere birçok il ve ilçelerden kuş üreticileri kuşlarını getirerek satış yapıyor. Kuş severler bu nedenle Çerkezköy Kuş Pazarı’nda istedikleri çeşitli kuş cinsini rahatlıkla bulabiliyor. Pazarımızda ne kadar fazla kuş cinsi bol olursa alıcılarda da artış oluyor” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10