AMATEM'de tedavi gören hastalar için kurs açıldı

Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM)'de tedavi gören hastalar için Çorlu Devlet Hastanesi Münür Alkan Ek Hizmet Binası'nda kurs açıldı.

Tekirdağ 30.08.2018 17:30:00 0
AMATEM

Açılışa  Vali Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir, Tekirdağ Yeşilay  Şube Başkanı Şener Çelikayar ile çok sayıda davetli katıldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda,  Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Lütfi Çağatay Onar, İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir, Tekirdağ  Yeşilay Şubesi Başkanı Şener Çelikayar ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç birer konuşma yaptılar.

 

 

“HEP BİRLİKTE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”

 

 

Açılışta konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “ Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı devamlı olarak vurguladığımız konuların başında gelen ve topyekûn mücadele ettiğimiz bir konu. Sivil toplum kuruluşları ve odalarımızın işbirliği ile bu projeyi gerçekleştirdik. Yeşilay’a ve Devlet Hastanemize çok teşekkür ediyorum. İlimizde özellikle son 2 yılda  uyuşturucu ile mücadele konusunda emniyetimiz ile ciddi mücadele ettik. Bu konuda kesinlikle herhangi bir amamız ve fakatımız yok. Ayrıca tüm kurumların da aynı mücadeleyi göstermesini bekliyorum. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için birlikte hareket etmeliyiz. Biz bu mücadelede hep birlikte başarıya ulaşacağız. Biz geçen yıl uyuşturucu ile mücadele konusunda bölgemiz narkotik TIR’ı getirerek öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı bilinçlendirdik. Gittiğim her toplantıda bağımlılık konusunda  özellikle konuşup halkımızı bilgilendirme konusunda gayret sarfediyorum. Aynı gayreti basın mensuplarımızdan da bekliyorum. Tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Yapılan açılış töreninin ardından Vali Mehmet Ceylan, ve beraberindekiler, açılan kursları ziyaret ederek eğiticilerden kurslar hakkında bilgi aldı.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10