''Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır''

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Eşi Zuhal Ceylan tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyonda konuşma y

Tekirdağ 31.08.2018 16:28:00 0

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Eşi Zuhal Ceylan tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyonda konuşma yapan Vali Ceylan; ‘’Cumhuriyetin 96 yıl önce olduğu gibi tam bağımsızlığına kasteden tehditlerle mücadelesini sürdürmekte olduğunu ifade ederek; ‘’ FETO, DAEŞ, PKK gibi terör örgütlerini besleyen ve onları Türk milletinin üzerine salanlar bilsinler ki Türk milletinin bağımsızlık inancı ve vatan sevgisi 30 Ağustos zaferinin çelikleşmiş iradesinde olduğu gibi dimdik ayaktadır. Büyük zaferin ruhu Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için bu toprakların ve Türk milletinin üzerinden eksik olmayacak, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’’ dedi.

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Eşi Zuhal Ceylan tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu düzenlendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Ramada Otel’de yapılan resepsiyona Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, 5. Kolordu Komutanı Gürsel Yüz, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Selçuk Kubilay Karslı, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel,  ilçe kaymakamları, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.  

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ YAPILDI

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan’ın davetlileri karşılamasıyla başlayan resepsiyonda havai fişek gösterileri yapıldı.

 

 “ORDULAR İLK HEDEFİMİZ AKDENİZ’DİR “İLERİ “

Resepsiyonda bir konuşma yapan Vali Ceylan; “Bugün “yok oldu” denilen bir milletin lideri etrafında azim ve kararlılıkla kenetlenip kazandığı eşsiz zaferin 96. Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu gururu paylaşma mutluluğuna ortak olan sizlere teşekkür ederim. 30 Ağustos yaklaşık 3 yıl süren bir onur mücadelesini sonlandıran kutlu zaferin yıldönümüdür. 26 Ağustos’ta Türk orduları Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği “Ordular ilk hedefimiz Akdeniz’dir “İleri “ emri ile başlayan taarruz, 30 Ağustos’ta yine onun tarafından yönetilen Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile sürmüş, 9 Eylül’de işgalcilerin Anadolu’dan sökülüp atılmasıyla sonuçlandırılmıştır. Bu büyük zafer Türk milletinin Anadolu topraklarında sonsuza dek yaşayacağını tüm dünyaya şaşmaz bir gerçeklikle kanıtlamıştır. Zafer sadece işgalci emperyalist güçleri yenmekle kalmamış, Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolun müjdecisi olmuştur’’ dedi.

 

MÜCADELE SÜRDÜRÜLÜYOR

Cumhuriyetin 96 yıl önce olduğu gibi tam bağımsızlığına kasteden tehditlerle mücadelesini sürdürmekte olduğunu kaydeden Vali Ceylan; ‘’ FETO, DAEŞ, PKK gibi terör örgütlerini besleyen ve onları Türk milletinin üzerine salanlar bilsinler ki Türk milletinin bağımsızlık inancı ve vatan sevgisi 30 Ağustos zaferinin çelikleşmiş iradesinde olduğu gibi dimdik ayaktadır. Büyük zaferin ruhu Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için bu toprakların ve Türk milletinin üzerinden eksik olmayacak, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle kutlu zaferin komutanı ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm şehitlerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.  ” dedi.

 

MÜZİK DİNLETİSİ YAPILDI

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından Süleymanpaşa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri gece boyunca müzik dinletisi sundu.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10