Turlin: Yerel seçim startını verdik

İYİ Parti 1 Eylül itibari ile yerel seçim çalışmalarının startını veriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Genel Başkanımız Meral Ak

Çerkezköy 31.08.2018 17:59:00 0
Turlin: Yerel seçim startını verdik

 

İYİ Parti 1 Eylül itibari ile yerel seçim çalışmalarının startını veriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Genel Başkanımız Meral Akşener'in ikinci sınavı olarak değerlendirilen yerel seçimde partinin ilk adımı 'sacayağı' sistemi olacak. İhtiyaçlar, öncelikler, eksiklikler belirlenecek ve rapor haline getirilecek. 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde 'millet ittifakı' içinde yer alan İYİ Parti, yerel seçimde herhangi bir partiyle hareket etmeyecek” dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin İYİ Parti’nin 1 Eylül itibariyle yerel seçim startını verdiğini belirtti. Turlin, “İYİ Parti yerel seçim çalışmalarını 1 Eylül'de start veriyor. Genel Başkanımız Meral Akşener'in ikinci sınavı olarak değerlendirilen yerel seçimde partinin ilk adımı 'sacayağı' sistemi olacak. İhtiyaçlar, öncelikler, eksiklikler belirlenecek ve rapor haline getirilecek. 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde 'millet ittifakı' içinde yer alan İYİ Parti, yerel seçimde herhangi bir partiyle hareket etmeyecek” dedi.

TÜM DENGELER GÖZETİLECEK

Genel seçimlerde yaşanan genel merkez ve taşra teşkilatları arasındaki kopukluğun tamamen giderileceğini ve bağların güçlendirileceğini kaydeden Turlin; ‘’Genel merkezimizde bu kararı aldı. Çalışmalarımız da bu doğrultuya olacak. Yerelde tüm dengeler gözetilerek çalışmalar yapılacak. Özellikle yerel seçimlerde çözüm üretebilecek adaylarla seçime girilecek. Eylül-Ekim gibi genel merkezimiz tarafından büyükşehir belediyesi adaylarının daha sonra ise ilçe belediye başkanı adaylarının açıklanması yapılacak” dedi. Turlin yerelde İYİ Parti olarak kendi adaylarıyla seçime gireceklerini ve hiçbir partiyle ittifak yapmayacaklarını da belirtti.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10