Balık Festivali'nde esnafın yüzü güldü

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen Balık Festivali'ne katılan vatandaşlar festivale yoğun ilgi gösterirken ilçe esnafının da yüzünü güldürdü.

Marmara Ereğlisi 4.09.2018 17:24:00 0
Balık Festivali

 

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen Balık Festivali’ne katılan vatandaşlar festivale yoğun ilgi gösterirken ilçe esnafının da yüzünü güldürdü.

6 GÜN SÜRDÜ

6 gün süren Festival programı ve son 3 gece boyunca verilen konserler, olta balıkçılığı, zıpkın ve olta balık avcılığı, Tavla, Sokak basketbolu, Plaj futbolu gibi bir haftaya yayılan birçok etkinlik düzenlendi.

“BİR AYDA YAPAMADIĞIMIZ İŞİ YAPTIK”
 

Festival de yüzlerinin güldüğünü ifade eden ilçe esnafı; ‘’Etkinlikler ve konserlerle bir hafta boyunca süren festival ile ilçe canlandı.  Marmaraereğlisi Balık Festivali dolayısıyla bir hafta boyunca ilçe dışından birçok kişi, konserleri ve etkinlikleri takip etmek amacıyla ilçeye geldi. İlçedeki otellerde yaz sezonunun en dolu dönemi yaşadı’’ dedi.  Restorantların, marketlerin ve diğer esnafların bir ay boyunca yapamadıkları işi bir festival döneminde yaptıklarını belirten ilçe esnafı; "Balığımızın tanıtımına, deniz sporlarına ve gençlerimize büyük katkı sağlayan Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’a ilçe esnafı ile koordineli olarak düzenlediği festival etkinlikleri ve ilçemizin tanıtımı için yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. "dedi. Marmaraereğlisi Balık Festivali’nin geleneksel hale getirilmesi hedeflendiği de belirtildi.  

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10