Albayrak ilçe mezarlıklarını ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe mezarlıklarını ziyaret etti. Çerkezköy İstasyon Mezarlığı'nın ardından Kapaklı Mezarlığını da ziyaret eden Albayrak, gÃ

Çerkezköy 5.09.2018 15:59:00 0
Albayrak ilçe mezarlıklarını ziyaret etti

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe mezarlıklarını ziyaret etti. Çerkezköy İstasyon Mezarlığı’nın ardından Kapaklı Mezarlığını da ziyaret eden Albayrak, görevlilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başarılı çalışmalarından dolayı personeli tebrik eden Albayrak, kendilerine iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ziyaretleri sırasında Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan da eşlik etti. İlk olarak Çerkezköy'de bulunan İstasyon Mezarlığını ziyaret eden Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi mezarlık personeli ile bir araya geldi. Albayrak vatandaşlardan gelen olumlu geri dönüşlerden dolayı personeli tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜECEĞİZ

Çerkezköy İstasyon Mezarlığının ardından Kapaklı Mezarlığını da ziyaret eden Başkan Albayrak, görevlilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başarılı çalışmalarından dolayı personeli tebrik eden Başkan Albayrak, kendilerine iyi çalışmalar dileklerinde bulundu. Daha sonra Saray İlçe Mezarlığı'nı ziyaret eden Başkan Albayrak, personelden çalışmaları hakkında bilgi alarak alanda incelemelerde bulundu. Ardından Ergene Mezarlığını da ziyaret eden Başkan Albayrak, personele iyi çalışmalar dileklerinde bulundu. Son olarak Muratlı Mezarlığını ziyaret etti. Vatandaş memnuniyetinin esas hedefleri olduğuna dikkat çeken Başkan Albayrak, bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10