Öğe: Halkın vicdanına bırakıyorum

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe yönetimi ve AK Partili meclis üyeleriyle birlikte dün saat 13.00'te Cumhuriyet Mahallesi Kartal Tepe Piknik Alanı'ndaki 23 Nisan Çocuk Oyun Park?

Çerkezköy 5.09.2018 18:11:00 0
Öğe: Halkın vicdanına bırakıyorum

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe yönetimi ve AK Partili meclis üyeleriyle birlikte dün saat 13.00’te Cumhuriyet Mahallesi Kartal Tepe Piknik Alanı’ndaki 23 Nisan Çocuk Oyun Parkı’nda basın açıklaması yaptı.

TRAKYA’NIN EN BÜYÜK ÇOCUK OYUN PARKININ YAPILDIĞI İDDİASI YAPILDI

23 Nisan Çocuk Oyun Parkı’nda iki oyun grubunun maliyetlerin üzerinde yapıldığını ve bunu kamuoyu ile paylaşmak istedikleri için basın açıklaması yaptıklarını ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,“ Çerkezköy Belediyesi’nin Trakya’nın en büyük çocuk oyun parkını yaptığını iddia ettiği yerdeyiz. Bizler de bu konuda burada yapılan masrafların üzerine giderek kamuoyu ile paylaşmak için buradayız. Burada bir çocuk oyun parkı çalışması yapılmış ve oyun grupları var. Burada bir ağaç ev  diye tabir edilen bir oyun grubu var. Bu oyun gurubuna verilen para 510 bin 106 TL’dir. Bu oyun gurubuna bu verilen para bizce çok. Ayrıca kaydıraklı olan çoklu oyun gurubuna da 629 bin 211 TL ödenmiş.  Diğer oyun gurupları ve yapılan döşeme ile toplam da bu parka 3 milyon 956 bin TL harcanmış. Bu işi yapan firmaya bu iş nasıl verildi? İhaleyi kim hazırladı? Nasıl ihale edildi? Bunları zamanı geldiğinde açıklayacağız. Çerkezköy’de fahiş fiyatlarla yapılan bu harcamaları örnek olsun diye açıklama yapıyoruz.”dedi.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİNE MAL EDİLEN PARALAR BİZİM CEBİMİZDEN ÇIKIYOR

Öğe; “ Çerkezköy Belediyesine mal edilen faturalar aslında bizim cebimizden çıkan paralarla yapılmıştır. Buraya harcanan para ile neler olacağını halkın vicdanına bırakıyorum. Başka işler için 6-7 milyon kredi almak için bankaların kapısını çalan belediye bir oyun gurubuna 510 bin TL plastik ve demirden yapılan oyun gurubuna da 629 bin TL’ ye yaptırıyor. 4 yıl önce Çerkezköy’ün alt yapısını yapacağız dendi. Önce bu yapılmalıydı. Bu parkın kaça mal olduğunun fiyatını açıklamak bizim değil onların açıklamasını beklerdik. Kamuoyuna cambazlarla oyuna gelmeyin diyoruz. Belediyenin doğrudan teminlerinin ve ihalelerinin internet üzerinden kamuoyu ile paylaşmasın uyarılarımıza uymuyor. Bunlara uyulmasını ve halkın bilgilenmesini istiyoruz. Biz burada siyaset yapmıyoruz. Çerkezköy’ü birlikte yönetiyoruz diyenler eğer böyle yönetiyorlarsa halkın sesine kulak versin” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 

https://www.facebook.com/cerkezkoyhaber.com.tr/videos/2369792066381048/

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10