Kardeş oda oldular

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası arasında ATSO Hizmet Binası'nda kardeş oda protokolü imzalandı.

Çerkezköy 6.09.2018 20:34:00 0
Kardeş oda oldular

Törende konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Kardeş Oda Protokolü’nün imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek“Trakya’da oldukça hızlı gelişen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte bugün Kardeş Oda Protokolü imzalamak için buradayız. Birlikte hizmet binamızı gezdik. Bu konuda güzel görüşlerini dile getirdiler. Her iki Odamıza, üyelerine, aynı zamanda Çerkezköy ve Afyonkarahisar’a bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizimle Kardeş Oda olma lütfunda bulundukları için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na, Başkanı nezdinde tüm üyelerine, Çerkezköy’e çok teşekkür ediyor ve selamlarımızı iletiyoruz” dedi.
 

KENDİLERİNE KARDEŞ ODA OLMA TALEBİ BİZDEN GELDİ

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür ederek; “Kendilerine Kardeş Oda olma talebi bizden geldi. Bu isteğimizi kendilerine ilettiğimiz zaman memnuniyetle kabul ettiler. Çerkezköy her ne kadar sanayi olarak ileri bir yer olsa da,her türlü gelişime ve desteğe açık bir şehir. İnşallah sizden alacağımız bilgiler ve tecrübe ile Çerkezköy ve Odamızı çok daha fazla geliştireceğiz. Sizlere bu konuda çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KARŞILIKLI HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

ATSO ve Çerkezköy TSO adına karşılıklı hediye takdim edildi. Törenin ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar ve ATSO hakkında; Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli Çerkezköy ve Çerkezköy TSO hakkında bilgilendirme yaptı. ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ile Çerkezköy TSO Proje ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı İlknur İnal sunum yaptı. 

İNCELEMELERDE BULUNDULAR
 

ÇerkezköyTSO heyeti ikinci gün, Afyonkarahisar’da Cumhuriyet Sucukları, Natur Stone, İkbal Şekerleme, Temmer Mermer işletmeleri inceledi. Heyet, daha sonra Ulu Camii, Sultan Divâni Mevlevihane Müzesi ve Taşhan’ı gezerek bilgi aldı.  Çerkezköy TSO heyeti son olarak Akrones Termal Otel’i inceledi.

 

KOZUVA’YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

ATSO ile Çerkezköy TSO arasında imzalanan Kardeş Oda Protokolü imza töreninden önce renkli dakikalar yaşandı. Doğum günü 6 Eylül olan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva için kutlama pastası kesildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10