Beyzanur Pehlivan Türkiye 3'üncüsü oldu

Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 3 bin 340 sporcunun katılımı ile başladı. 16 eylül'e kadar Ankara'da devam edecek olan Minikler Taekwonda Şampiyonası'nda Çerkezköy Güzel Spor Kulüb?

Çerkezköy 12.09.2018 20:11:00 0
Beyzanur Pehlivan Türkiye 3

3 bin 340 sporcunun katıldığı Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Ankara’da yapılırken, şampiyona 16 Eylül’e kadar devam edecek.

PEHLİVAN TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

36 kilogram bayanlarda Bilecik Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü’nden Zeynep Naz Artan 1’inci, Bursa Sağlık gücü Spor Kulübü’nden Buse Demiralp 2’nci olurken, İzmir Bayraklı Belediye Spor Kulübü’nden Eylül Yamaç ve Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Beyzanur Pehlivan da 3’üncü oldu.

MİNİK ERKEKLERDE GÖKALP 1’İNCİ OLDU

33 kilogram Minik Erkeklerde de Ankara Adel Spor Kulübü’nden Cüneyt Gökalp 1’inci oldu.  Samsun Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden Mehmet Efe Kaya 2’nci olurken, İzmir Kemalpaşa TKD Spor Kulübü’nden Emir Can Kaya ise 3’üncü oldu.

AKSOY 3’ÜNCÜ OLDU

57 kilogramda Çanakkale 18 Mart Spor Kulübü’nden Defne Özmen Türkiye birincisi olurken, Ankara Seçkinler Spor Kulübü’nden Melis Tetik 2’nci, Edirne Belediye Spor Kulübü’nden Sibel Aksoy ise 3’üncü oldu.

İLK GÜN MÜSABAKALARINDA TÜRKİYE 3. OLDU

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, Beyzanur Pehlivan’ın şampiyonun ilk günü başarıya ulaştığını belirterek, “Kulübümüzün başarılı sporcularından olan 11 yaşındaki Beyzanur Pehlivan şampiyonada Minik Bayanlarda 36 kiloda ilk gün yapılan müsabakalarda maç yaptı ve yaptığı yedi maç sonucunda Türkiye 3’üncüsü oldu.  Onun Türkiye 3. Olması bizleri çok sevindirdi.  Kendisi ilerisi için çok ümit veren bir sporcu olduğunu bu şampiyonada gösterdi. Eğer bir maçını daha kazanmış olsa idi Türkiye birincisi olacaktı. Sporcumuz yarı final maçını kaybetti ve üçüncü oldu” dedi.

190 SPORCU ARASINDA BU BAŞARIYI ELDE ETTİ

Bilal Güzel Minik Bayanlar Şampiyonasında Sporcumuz Beyzanur Pehlivan 36 kiloda mücadele eden 190 sporcu arasında Türkiye 3. oldu. Çerkezköy Belediyemizin bu yılki 5. Uluslararası Tekwondo şampiyonasında kilosunda birinci olmuştu. Bu şampiyonada da başarılı olacağını göstermişti. Çerkezköy’de yapılan uluslararası şampiyona sporcumuza çok yararlı oldu. Ve Ankara’da gerçekleşen Minik Bayanlar Türkiye Taekwonda şampiyonasında da güçlü rakiplerle karşılaşacağını bildiği için hazırlıklarını da o şekilde yapmıştı. Sporcumuzla gurur duyuyoruz ve şampiyonaya katılan diğer sporcularımızdan da başarılı sonuçlar bekliyoruz. Bizlere her zaman katkı ve destek vererek ilçe sporcularımızın başarılı olmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ‘da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10