Bisanthe Kadın Ressamlar Çalıştayı bugün başlıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Bisanthe Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı  bugün başlıyor. Kumbağ Sanat Galerisi'nde düzenlenecek olankadın ressamlar çalıştayı 23 E

Süleymanpaşa 14.09.2018 19:13:00 0
Bisanthe Kadın Ressamlar Çalıştayı bugün başlıyor

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mahpeykar Yönsel’in küratörlüğünde gerçekleşecek çalıştayda Arnavutluk’tan Shkurta Haxhıu, Ukrayna’dan Snegana Melnyk ve Kata Rudakova, İtalya’dan Anita Monoscalco, Makedonya’dan Gordana Vincic, Hindistan’dan Suchismita Sahoo, Bulgaristan’dan Lora Yaneva ve Rusya’dan Anastasia Polozova eserlerini Tekirdağ için sergileyecek.

ONUR KONUĞU TÜLİN ONAT

Dünyanın dört bir yanından ressamların katılacağı Bisanthe Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı'nın onur konuğunun ise Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde de birçok resim sergisi açarak ülke tanıtımına önemli katkıları olan ünlü Türk ressam Tülin Onat olacağı açıklandı. Çalıştayın tamamlanmasının ardından tüm eserler gerçekleştirilecek sergi ile sanatsever Süleymanpaşalıların beğenisine sunulacak.

Haber / Hilal ÇARIKÇI   


0282 726 91 91
0282 747 65 10