Koltuk Döşemecileri: Kumaş zamları bizi de etkiledi

Çerkezköy'de faaliyet gösteren koltuk döşemecileri her üründe olduğu gibi kumaşa da zam yapılmasından sonra işlerinde durgunluk yaşadıklarını ifade ederek,  ancak ailelerin zorunlu gördükler

Çerkezköy 15.09.2018 19:17:00 0
Koltuk Döşemecileri: Kumaş zamları bizi de etkiledi

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi Şehit Erdinç Duran Sokak’ta faaliyet gösteren Başkent Deşeme Sahibi Hüseyin Özen, “Bir yıl öncesine kadar sektörümüzde işlerimiz normal halde devam ediyordu. Son aylardaki fiyat artışları bizleri de etkiledi. Özellikle kumaşlarda kalitesine göre tahmin etmediğimiz zamlar yapıldı. Aileler evlerinde kaplatacak mobilyaları varsa da maddi sıkıntı çektiklerinden kaplatamıyor. Ancak kaplatma zorunluluğunda aciliyet hissederlerse o zaman kaplatma yoluna gidiyorlar. Kumaşa yapılan zamdan dolayı da maliyetler arttı ve bu da müşteriye yansıyor.Eski işleriniz var mı derseniz yok. Kumaş zamları bizleri de  ister istemez etkiledi. Temennimiz fiyatlarda daha da yükselmez bu seviyelerde kalmasıdır”dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Hüseyin Özen;  ‘’İş kollarında mobilya cinsi birçok eşyanın tamir ve kaplamasını yaptıklarını ve kendileri için müşteri memnuniyetinin önemli olduğunu belirterek, “İşlerimizde genellikle koltuk takımı, berjer, kanepe, çekyat, sandalye, ofis mobilyası tamirleri ve yüzlerinin değişimi, model değişimi, altın varak, gümüş varak, gomalak cilası, tamiri ile isteğe göre kaplaması yapılıyor. Mesleğimizde kaplanacak bir eşyanın kumaş seçimi kadar kaplama işlemi de çok önemlidir. Kaplanacak olan eşyanın cinsi ve modeline kumaş seçi ne kadar önemli ise kaplama işi de çok daha önemlidir. Bu yenileme işlemi yeni koltuk almaya göre daha az maliyetlidir. Yeni mobilya ya göre en az yüzde 60 karlıdır’’ şeklinde konuştu.

Haber: Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10