Kapaklıspor'dan gövde gösterisi

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 2018-2019 sezonunun şampiyonluk adaylarından Kapaklıspor hazırlık maçında konuk olduğu Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgaz İstasyonspor'u gole boğdu. Rakibi

20.09.2018 16:23:00 0
Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Lüleburgaz İstasyonspor’a gol olup yağdı.

 

KAPAKLISPOR ETKİLİ BAŞLADI

 

Önceki gün Lüleburgaz’da saat 18.00’de oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Kapaklıspor geliştirdiği atakta golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Çağatay düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçiren golü attı. Gelen golle birlikte öne geçen Kapaklıspor kalan dakikalarda da kontrolü elinden bırakmadı. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor 22’inci dakikada İranlı oyuncusu VahidNajafi ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.

 

ÇAĞATAY İKİ GOLLE YILDIZLAŞTI

 

Oyun disiplininden düşen rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmanın 38’inci dakikasında Burak Güngör’ün golüyle skoru 3-0 yaptı. Ev sahibi ekip Lüleburgaz İstasyonspor ilk devrenin kalan dakikalarında ataklar geliştirse de istediği pozisyonları bulmakta zorlandı.Karşılaşmanın ilk devresini üç farklı üstünlük ile tamamlayan Kapaklıspor ikinci devrede de ataklarına devam etti. Karşılaşmanın 52’inci dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Çağatay düzgün bir vuruş ile kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü kaydetti.

 

YARIM DÜZİNE ATTI

 

Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan Kapaklıspor goller bulmaya devam etti. Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Lüleburgaz İstasyonspor ise rakibi karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında sahneye çıkan yeni transferlerden Mert Arslanalp ceza sahası içinde şık bir plase ile skoru 5-0’a getirdi. Rahat oyununu attığı gollerle süsleyen Kapaklıspor’da maçın skorunu tayin eden gol 85’inci dakikada Serdar’dan geldi. Karşılaşmadan 6-0’lık galibiyet çıkartan Kapaklıspor yeni sezon öncesi rakiplerine de gövde gösterisi yapmış oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10