1911 Çerkezköy Doğanspor ilk maçında çarpıldı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor sezonun açılış maçında kendi evinde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş'yi konuk etti. Rakibi karşısında

23.09.2018 18:40:00 0
1911 Çerkezköy Doğanspor ilk maçında çarpıldı

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköy Doğanspor Ziraat Türkiye Kupasında mağlup olduğu Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’ye kendi evinde de üç farklı mağlup oldu.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Cumartesi günü saat 15.00’te Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat Çolak, Hilmican Taşdemir, Halim Mert, Zekin Sinan Akkoyun, Mesut Salmaz, Burak Dost, Utku Demirel, Yunus Topçu, Uğur Yanıkdemir, Mülayim Erdem ve Kadir Pehlivan ilk onbiri ile başladı. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ilk dakikalardan itibaren pozisyonlar yakalasa da istediği golü bulmakta zorlandı.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

 

İlerleyen bölümlere doğu Kadir ve Yunus ile iki önemli pozisyon yakalayan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları ise temsilcimiz karşısında etkili ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında kazanılan serbest vuruşta bulduğu golle öne geçen konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları ilk devreyi önde tamamlayan takım oldu.

 

KÖTÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü mağlup kapatan 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci devreye baskılı başladı. Konuk ekip Çengelköy Futbol Yatırımları savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarak temsilcimizin yüklendiği dakikalarda farkı ikiye çıkartmaya çalıştı. 1911 Çerkezköy Doğanspor’un yüklendiği dakikalarda kontra atak yakalayan konuk ekip bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Gelen ikinci golün ardından oyun disiplininden kopan 1911 Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Maçın kalan bölümlerinde bir gol daha bulan konuk ekip karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmış oldu. Sezon öncesi Ziraat Türkiye Kupasında elendiği rakibi karşısında tekrar kaybeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yeni sezona da kötü bir başlangıç yapmış oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10