Eşkinat: Yol çalışmalarında son düzlüğe geldik

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda sürdürülen yol yapım ve bakım çalışmaların

Tekirdağ 25.09.2018 13:22:00 0
Eşkinat: Yol çalışmalarında son düzlüğe geldik

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 7 farklı ekibin eş zamanlı olarak yol açma, yol yapım, bakım ve onarım işlerini yürüttüğü ifade edildi. Yetkililer yaptıkları açıklamada “ Çınarlı Mahallesi’nde Ergene, Venüs ve Dere Sokak’ta yol yapım ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Zafer Mahallesi Damat Aga Bayırı ve Dadalar Sokak, kilit taş döşenerek kullanıma hazır hale getirildi. Gündoğdu Mahallesi Akşehir, Dikara ve Derya Sokak’ta çalışmalar tamamlanarak sokaklar vatandaşların istifadesine sunuldu. Barbaros Mahallesi Prestij ve Alaylıoğlu Sokak’ta da kilit taş çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca 100 yıl Mahallesi Gülşah Sokak’ta ağır tonajlı araçlar nedeniyle bozulan kısımlarda kilit taş onarım çalışmaları gerçekleştirilerek sokak yeniden eski haline getirildi” diye konuştu.

GÜVEN İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “ Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca Süleymanpaşa sınırları içinde yapılmış bütün yol çalışmalarından daha fazlasını yapmak bizim dönemimize nasip oldu. Şu ana kadar 2 milyon metrekarelik yol çalışması gerçekleştirdik. Yol çalışmalarında son düzlüğe geldik. Son 68 bin metrekarelik çalışmamızı da büyük bir özveri ile yerine getiriyoruz. Daha sonrasında tüm ekiplerimizi yol bakım ve onarım işine yönlendirerek olası bozulmalara en kısa sürede müdahale edeceğiz. Yol çalışmalarımız boyunca rahatsızlık verdiğimiz vatandaşlarımıza göstermiş oldukları sabır ve güven için teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10